KasraOsati ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 سلام و عرض ادب خدمت تمامی تیم کارکنان و بازیکنان عزیز. بنده یه پیشنهاد در باب آتش نشان ها و امدادگران دارم. پیشنهاد اول: « هنگامی که ماشینی آتش میگیرد تا آتش نشان نیاد و آتش رو خاموش نکنه ماشین نترکه، بیمه اش بصورت تخفیفی بپره اگر اتش نشان نباشه،بعد از چند دقیقه برگرده» یا در کل جایی آتش میگیرد خاموش نشه و اکتیویتی آتش نشانان بصورت متر مربعی که آتش خاموش میکنند محاسبه بشه. پیشنهاد دوم: امدادگران تا شخصی که مرده رو زنده نکنند اسپاون نشوند و اگر هم کسی نبود بعد چند دقیقه با هزینه بیشتری اسپاون بشن،خواهش میکنم پیشنهاد اول رو بیشتر جدی بگیرید، خیلی جالب میشه،ایده های بهتری برای پرو بال دادن بهش دارم از من کمک بخواید برای ارتقا بهش در خدمتم ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 مخالفم - خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 + http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 16:20، KasraOsati گفته است: سلام و عرض ادب خدمت تمامی تیم کارکنان و بازیکنان عزیز. بنده یه پیشنهاد در باب آتش نشان ها و امدادگران دارم. پیشنهاد اول: « هنگامی که ماشینی آتش میگیرد تا آتش نشان نیاد و آتش رو خاموش نکنه ماشین نترکه، بیمه اش بصورت تخفیفی بپره اگر اتش نشان نباشه،بعد از چند دقیقه برگرده» یا در کل جایی آتش میگیرد خاموش نشه و اکتیویتی آتش نشانان بصورت متر مربعی که آتش خاموش میکنند محاسبه بشه. پیشنهاد دوم: امدادگران تا شخصی که مرده رو زنده نکنند اسپاون نشوند و اگر هم کسی نبود بعد چند دقیقه با هزینه بیشتری اسپاون بشن،خواهش میکنم پیشنهاد اول رو بیشتر جدی بگیرید، خیلی جالب میشه،ایده های بهتری برای پرو بال دادن بهش دارم از من کمک بخواید برای ارتقا بهش در خدمتم ممنون. حس میکنم پول بیمه زیاد دادی بت فشار اومده منم مخالفم - دیدی آتشنشان نبود (medic) سرور بهم میریزه اینطوری ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود، از پیشنهاد/انتقاد شما سپاسگزارم. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده