AdmBoT ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: به دلیل سوء استفاده برای @ArSaCiA ارسال گردید PM - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ارسال شد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ارسال شد Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 خیلی ممنونم از گزارش شما. حتما تلاشمو میکنم تا راهی برای فیکس کردن این باگ پیدا کنم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 4 دقیقه قبل، Farab گفته است: خیلی ممنونم از گزارش شما. حتما تلاشمو میکنم تا راهی برای فیکس کردن این باگ پیدا کنم بخاطر این باگ چندین صفحه تعلیق از سرور داریم خودمم میدونم باگش چطوریه ولی خب گفته نشه بهتره ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 10 ساعت قبل، Pooriya گفته است: بخاطر این باگ چندین صفحه تعلیق از سرور داریم خودمم میدونم باگش چطوریه ولی خب گفته نشه بهتره واو الان دیدم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 در 12 ساعت قبل، Pooriya گفته است: بخاطر این باگ چندین صفحه تعلیق از سرور داریم خودمم میدونم باگش چطوریه ولی خب گفته نشه بهتره نه سید اون نیست بذار فیکس شه فیلمشو می ذارم فقط بخندیم باگ Clothes shop عه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 1, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 درود، آیا در حال حاضر برطرف شده یا خیر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 19 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، آیا در حال حاضر برطرف شده یا خیر؟ @AdmBoT ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 13 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، آیا در حال حاضر برطرف شده یا خیر؟ بله ولی بهتره مثل راب بانک وقتی استارت شد هرکی توی Business بود بیوفته بیرون چون می تونن کرم ریزی هایی هم داشته باشن Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 10:55، AdmBoT گفته است: بله ولی بهتره مثل راب بانک وقتی استارت شد هرکی توی Business بود بیوفته بیرون چون می تونن کرم ریزی هایی هم داشته باشن این پیشنهاد داده شده بود ولی رد شد, بخاطر این بودش که شاید شخصی به تنهایی نمیتونست دزدیش رو با موفقیت تموم کنه و یک شریک با خودش ببره داخل Business تا باهم همکاری کنن و کمک اون باشه. 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 داداش من میرم راب بیز همیشه ی نفر همرامه Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 21:25، AdmBoT گفته است: چون می تونن کرم ریزی هایی هم داشته باشن من اگه کرم نریزم روزم شب نمیشه همین امروز این کارو کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 منی که تنها میرم چون کسی بام نمیاد در در ۱۴۰۲/۶/۲۰ در 15:12، jadval2 گفته است: داداش من میرم راب بیز همیشه ی نفر همرامه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 12:56، Farab گفته است: این پیشنهاد داده شده بود ولی رد شد, بخاطر این بودش که شاید شخصی به تنهایی نمیتونست دزدیش رو با موفقیت تموم کنه و یک شریک با خودش ببره داخل Business تا باهم همکاری کنن و کمک اون باشه. یکبار این کارو کردم وانتد گرفتم بعد با کندی اینترنت صداش اومد پاشو پاشو واکنش من: مشکل برات پیش آمده کسگم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۳ در 17:08، Blank گفته است: یکبار این کارو کردم وانتد گرفتم بعد با کندی اینترنت صداش اومد پاشو پاشو واکنش من: مشکل برات پیش آمده کسگم؟ 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 جوایز برای GeO ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده