KhodKhah ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بعضی وقت ها زمانی که مکانیک داره ماشین مورد نظرش رو یدک میکشه بدون خواست و اراده خودش ماشین از TowTruck جدا میشه اینم بگم اگه عمدی باشه باید طناب TowTruck کم کم بیاد پایین ولی میبینید که ناگهانی ول میشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://www.uplooder.net//files/941986b5afaade113c014e01295b9acd/wuTBENnEJu9WOApDErlWfIHBN7nJ6h-2023-08-01-20-49-53.mp4.html https://www.uplooder.net//files/2cb6ff9efcbbd37f7ae11519d55fe129/FfSlHYa814Rnb9L0HCpHwDXBBFbBIA-2023-08-02-12-25-33.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 درود، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ @KhodKhah لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در November 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۹ در 04:25، Ali گفته است: درود، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ @KhodKhah بله همچنان وجود دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 با سلام. آیا کار یا فعالیت خاصی منجر به این اتفاق میشود؟ امکانش هست که ویدئو را مجددا بارگذاری کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 4, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 @KhodKhah ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در December 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 ویدیو ها: https://uploadkon.ir/uploads/b45105_23wuTBENnEJu9WOApDErlWfIHBN7nJ6h-2023-08-01-20-49-53.mp4 https://uploadkon.ir/uploads/a87b05_23FfSlHYa814Rnb9L0HCpHwDXBBFbBIA-2023-08-02-12-25-33.mp4 لازم به ذکره با تجربه ای که داشتم هیچ الگو یا کار خاصی موجب این اتفاق نمیشه و به صورت رندوم هست @WhiteCollar @Toofan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 به نظر میرسد باگ بازی باشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 19, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 آیا شخص دیگری این باگ را دارد؟ یا نحوه دقیق Reproduce آن را میداند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 اره برا کامیون هم به همین شکل است بار کامیون جدا میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 4 دقیقه قبل، Ali گفته است: آیا شخص دیگری این باگ را دارد؟ یا نحوه دقیق Reproduce آن را میداند؟ درود سرعت غیر مجاز بالای ۱۰۰ همچنین DS بودن بازی در زمانی که TTC بودم اغلب به همین دلایل ماشین از سیم جدا میشد و فکر میکنم ول شدن ناگهانی به دلیل محدودیت های سمپ و نوع دیوایس مورد استفاده ی فرد گزارش دهنده هست. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 54 دقیقه قبل، ROLEX گفته است: اره برا کامیون هم به همین شکل است بار کامیون جدا میشود بله این مورد هم هست و من فکر میکنم زمانی که بار های کامیون باگ میشن یعنی یه بار فریز میشن بعد از حالت فریز در میان برشون دارین این اتفاق می افتد اتفاق نادری هم نیست برای همه اتفاق افتاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 (ویرایش شده) 7 دقیقه قبل، Semtex گفته است: بله این مورد هم هست و من فکر میکنم زمانی که بار های کامیون باگ میشن یعنی یه بار فریز میشن بعد از حالت فریز در میان برشون دارین این اتفاق می افتد اتفاق نادری هم نیست برای همه اتفاق افتاده و یک نکته دیگه برای کامیون است زیر بار کامیون یک جک است که موقع ای که بار به کامیون وصل میشه اگه همون زمان حرکت کنید بار از کامیون جدا میشه! ولی اگه وایستید تا اون جک زیر بار بالا بره دیگه جدا نمیشه. ویرایش شده December 19, 2023 توسط ROLEX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 19, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. در صورت امکان از نحو Reproduce آن فیلمی تهیه کرده و ارائه دهید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 20, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 این گزارش به دلیل عدم فعالیت گزارش دهنده بسته شد. در صورت پا بر جا بودن مشکل، آن را در گزارشی جدید، ارائه دهید. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده