Bullet ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام یه باگی هست که یک بار برای من اتفاق افتاد من با یک دوچرخه جلوی house 1079 که یک سربالایی داره داشتم بالا پایین میپریدم بعد از چند بار بالا پایین پریدن با دو چرخه می افتادم این طبیعیه ولی چندین بار اینکارو کردم و بعد از افتاد یک بار دو چرخه رو هوا موند و دیگه نشد سوارش بشم از یک burrito رفتم بالاش ولی باز هم نشد سوار بشم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): متاسفانه در همین موقع با یکی از همسایه هام دعوا شد نشد عکس بگیرم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): خودم تو سر بالایی house 1079 بودم و یک دوچرخه داشتم ویرایش شده July 31, 2023 توسط mynuol 2 تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 در 1 ساعت قبل، mynuol گفته است: سلام یه باگی هست که یک بار برای من اتفاق افتاد من با یک دوچرخه جلوی house 1079 که یک سربالایی داره داشتم بالا پایین میپریدم بعد از چند بار بالا پایین پریدن با دو چرخه می افتادم این طبیعیه ولی چندین بار اینکارو کردم و بعد از افتاد یک بار دو چرخه رو هوا موند و دیگه نشد سوارش بشم از یک burrito رفتم بالاش ولی باز هم نشد سوار بشم منم به این باگ برخوردم که دوچرخه روی هوا میمونه برای ثانیه هایی و دوباره میاد زمین ولی گیر کردنش روی هوا رو ندیدم. در 1 ساعت قبل، mynuol گفته است: متاسفانه در همین موقع با یکی از همسایه هام دعوا شد نشد عکس بگیرم شما ثابت شده ای حالا نیاز نبود بگید. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 به نظرم یه بار برو داخل یه خونه یا بیز برگرد شاید اومده باشه رو زمین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 درود، لطفاً یک نفر فیلم ارائه دهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 11 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، لطفاً یک نفر فیلم ارائه دهد درود, بنده هم بهش رو به روی خانه ی 1079 برخوردم ولی نتونستم فیلم بگیرم, درصورت برخورد دوباره فیلم تهیه میشه و ارسال میشود. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 10 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، لطفاً یک نفر فیلم ارائه دهد با اندرویدم حاجی f3 ندارم تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheVisage ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 00:58، ArSaCiA گفته است: درود، لطفاً یک نفر فیلم ارائه دهد https://www.uplooder.net//files/b4fbb5d4cf18e1b3fd0531a47846bc2f/1691687325481.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 1 دقیقه قبل، TheVisage گفته است: https://www.uplooder.net//files/b4fbb5d4cf18e1b3fd0531a47846bc2f/1691687325481.mp4.html اهاااا دقیقا همین باگ من زدم رو هوا مون و بر نگشت و ریکانکت زدم تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 2 دقیقه قبل، TheVisage گفته است: https://www.uplooder.net//files/b4fbb5d4cf18e1b3fd0531a47846bc2f/1691687325481.mp4.html فقط من رو پل نزدم تو سر پایینی بود که باعث شد بیوفتم و دوچرخه رو هوا موند و هر کاری کردم برنگشت تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 13 ساعت قبل، TheVisage گفته است: https://www.uplooder.net//files/b4fbb5d4cf18e1b3fd0531a47846bc2f/1691687325481.mp4.html این فکر نکنم باگی باشه که بنده متوجه شده باشم, این باگی مثل باگ NRG هستش که از سوی SA-MP هستش و قابل فیکس کردن نیستش. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 متأسفانه فیلم پاک شده، در سایتی آپلود کنید که ماندگاری بیشتری دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 9, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 @mynuol COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 @mynuol با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شده است اگر مجدد آن را مشاهده کردید گزارش کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده