samcoder ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بن بی دلیل. ایشون منو به دلیل نویز بن کردن در صورتی که من اهنگ نگذاشته بودم و مدرکی خاصی هم ندارن من داشتم با چند نفر صحبت میکردم که ایشون منو بن کردن • مدارک (فیلم یا عکس): ادمین زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 با سلام خدمت شما مدارک برای سرپرست مربوطه ارسال شد و نویز ربطی به اهنگ نداره موفق باشید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @samcoder ♦ شکایت شما پذیرفته شد. ادمین مربوطه یک عدد AV دریافت خواهد کرد. موفق باشید، بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده