Vortlu ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 سلامممممم به تمامی پلیر های عزیز ارساکیا گیم. اومدم با یک مشکل کلی که وابسته به موس کیبورد هست. خوب اول از همه ما یه او تی جی تهیه کردیم. بعد موس کیبورد رو به او تی جی متصل کردیم. بعد با کلی ذوق و شوق اومدیم تا بریم تو گیم که دیدم به اولین حرکت موس کل گوشی به شکل پیچ در پیچ قرار گرفت و همون لحظه مجبور شدم کیبورد رو قطع کنم پیشنهاد بنده این هست که توی آپدیت های بعدی مشکل موس و کیبورد توی لانچر رو رفع کنید. انصافا خیلی ها هستن بخاطر اینکه موس کیبورد به گیم متصل نمیشه نمیان تو گیم. نمونش خودم (میام تو گیم ولی زیاد نه). من توی Android box ارساکیا رو ریختم اما کیبورد و موس کار نکرد پاچیدن. اما اگه متصل میشود عالی میشد. اگر مشکل بر طرف شده یا شما تونستید لطفا راهکاری رو به منم بگید دمتون گرم فعلا خداحافظ 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 نظر بنده (+) هست منم بخاطر وصل نشدن موس و کیبرد زیاد نمیام تو گیم چون وقتی این دوتا وصل نمیشن بازی واقعا سخت میشه و خسته کننده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 @Tofaan@Toofan لطفا پیگیری کن ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در July 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 (ویرایش شده) @Tofaan@Toofanمشکل توسط ادمین اصلی بازی بر طرف شد و در آپدیت بعد مشکل رفع خواهد شد. ویرایش شده July 29, 2023 توسط GAMES1SR ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 27 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. توسعه AG:SAL متوقف شده است. اما در AG:SAMP این موارد به صورت کامل تحت پوشش قرار خواهد گرفت. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده