Owj ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 سلام وقتتون بخیر من بعد از کلی تلاش تونستم ویندوز رو با استفاده از برنامه paralell desktop روی مک بوک نصب کنم بعد از نصب بازی با همچین اروری مواجه شدم you cannot play AG:SA on virtual machine میخواستم بدونم دلیلش چیه قابل برطرف شدن هست؟ چون با سمپ تونستم وارد سرور شم ولی لانچر نه نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
Owj ارسال شده در July 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 @ArSaCiA نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در July 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 درود، برنامه parallel desktop یک طور هایی مجازی ساز محسوب میشود، همانطور که میدانید ما سیستم HardwareID داریم و باید بتوانیم اطلاعات سخت افزاریتان را مشاهده کنیم تا از روی سریال نامبر ها و دیگر اطلاعات شناسه سخت افزاریتان را تشخیص دهیم اما مجازی ساز ها معمولاً این اجازه را به ما نمیدهند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Owj ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 بسیار عالی راهی برا درست کردنش وجود نداره بتونم بیام تو بازی؟ یا مثلا به صورت دستی خودم شناسه هایی که نیاز دارید رو بدم بهتون @ArSaCiA نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در July 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 آیا شما در این برنامه، دسترسی به cmd.exe دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Owj ارسال شده در July 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۷ در 11:25، ArSaCiA گفته است: آیا شما در این برنامه، دسترسی به cmd.exe دارید؟ سلام بله دسترسی دارم @ArSaCiA نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 دستورات زیر را در cmd داخل برنامه خود اجرا نمایید و نتایج را در پیام خصوصی در انجمن بفرستید و لینک پیام خصوصی را در این تاپیک ارسال نمایید: wmic memorychip wmic baseboard wmic bios wmic cdrom wmic computersystem wmic cpu wmic diskdrive نقل قول لینک به دیدگاه
Owj ارسال شده در August 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 19 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: دستورات زیر را در cmd داخل برنامه خود اجرا نمایید و نتایج را در پیام خصوصی در انجمن بفرستید و لینک پیام خصوصی را در این تاپیک ارسال نمایید: wmic memorychip wmic baseboard wmic bios wmic cdrom wmic computersystem wmic cpu wmic diskdrive https://forum.arsacia.ir/messenger/64999/ @ArSaCiA نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 با توجه به اطلاعاتی که فرستادید Parallel Desktop اطلاعات سخت افزاری سیستم شما رو به اشتراک نمیذاره و اطلاعات آن ناقص است، متأسفانه بنا به این دلیل ما نمیتوانیم برای سخت افزار شما Hardware ID ایجاد کنیم و به این دلیل نمیتوانید با این برنامه وارد لانچر شوید، پیشنهاد میشود یک برنامه دیگر پیدا کنید که اطلاعات اصلی سخت افزارتان را به اشتراک میگذارد. نقل قول لینک به دیدگاه
Owj ارسال شده در August 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 متاسفانه برنامه دیگه ای وجود نداره ممنون که با وجود مشغله زیاد پیگیری کردید. موفق باشید نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.