zNefxly ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 سلام عرض ادب و احترام خدمت دوستای عزیز ارساکیایی و مدیرای محترم تمامی بخش ها. من حقیقتا یه پیشنهادی داشتم برای متنوع شدن گیم. اگر امکان داشته باشه من پیشنهادمو بگم. یه اقلیت طور یا حالا جابی بیاد که نیاز به یه اسکیلی داشته باشه و خب بشه باهاش ارز دیجیتال ترید کرد حالا میشه مثلا چارت از روی خود ارزای واقعی باشه مثلا بیتکوین دوجکوین اتر و... میشه ام طبق چارت اصلی باشه ولی خب با تایم خود گیم و یه حقوق معقولیم داشته باشه که پلیرا بتونن با رسیدن به اون اسکیل ترید کنن توی سرور و خب یه سودیم بگیرن حتی میشه روی گلد بازی باشه و توی مارکت از طریق شاپ گلد بیشتر وارد کرد پروفایل من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 ایده جالبیه حقیقتا اما سرور نیاز ها و مشکلاتی مهم تر داره که هنوز بهش رسیدگی نشده و اولویت دارن مثل: - Boss event و مشکلاتش - AG:Samp نسخه Desktop که خیلی وقته قراره بیاد و.... ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 27 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده