Douma ارسال شده در July 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من توی سرور یک Bad /ad دادم که یک دقیقه بعد از نمایان شدن ادمین Sepehr منو کیک کرد. یک دقیقه بعد از وارد شدن به سرور ادمین Rutten منو به دلیل اد ای که یک بار بخاطرش کیک شدم، کیک کرد! ایشون نه تنها 300 ثانیه قبل از نمایان شدن اد اونو کنسل نکرد بلکه هیج توجهی به نمایان شدن اد و کیک شدن من توجهی نداشت و سرخود منو کیک کرد! • مدارک (فیلم یا عکس): ╗☯═══════════════════════════════════════════════☯╔ "Time doesn't Heal anything, it just teaches us how to live with PAIN" Uchiha Itachi- ╣☯═══════════════════════════════════════════════☯╠ ╝☯═══════════════════════════════════════════════☯╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Douma ارسال شده در July 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 پس میگیرم. ╗☯═══════════════════════════════════════════════☯╔ "Time doesn't Heal anything, it just teaches us how to live with PAIN" Uchiha Itachi- ╣☯═══════════════════════════════════════════════☯╠ ╝☯═══════════════════════════════════════════════☯╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 با تشکر از شما دوست عزیز - شکایت پس گرفته شد. 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Douma گفته است: پس میگیرم. ♦ بسته شد. ♦ 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده