AtrociduS ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود خدمت @Meli و @ArSaCiA همانطور که در قوانین استف مشخص است:ارتباط خارج از گیم و انجمن اعضای استف با پلیرها یا اعضای استف غیرمجاز است ولی متاسفانه آقای Massimo این قانون رو رعایت نکردند و طبق اعترافات فرد مربوطه که داخل PM بهتون گفتم و طبق مدارکی که براتون فرستادم همه چی واضح است امیدوارم پیگیری بشه و افرادی که پارتی بازی میکنند و ناحقی دربرابر حق پلیرها میکنند به زودی دیموت بشند.در صورت تایید شکایت شخص @SajjiLey مجازات شود! پ.ن: من برای بار 5 ام دارم این تاپیک رو میزنم امیدوارم دوباره هاید نشه! • مدارک (فیلم یا عکس): در PM به @ArSaCiA و @Meli ارسال شد. در 6 دقیقه قبل، AtrociduS گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود خدمت @Meli و @ArSaCiA همانطور که در قوانین استف مشخص است:ارتباط خارج از گیم و انجمن اعضای استف با پلیرها یا اعضای استف غیرمجاز است ولی متاسفانه آقای Massimo این قانون رو رعایت نکردند و طبق اعترافات فرد مربوطه که داخل PM بهتون گفتم و طبق مدارکی که براتون فرستادم همه چی واضح است امیدوارم پیگیری بشه و افرادی که پارتی بازی میکنند و ناحقی دربرابر حق پلیرها میکنند به زودی دیموت بشند.در صورت تایید شکایت شخص @SajjiLey مجازات شود! پ.ن: من برای بار 5 ام دارم این تاپیک رو میزنم امیدوارم دوباره هاید نشه! • مدارک (فیلم یا عکس): در PM به @ArSaCiA و @Meli ارسال شد. و یه مورد دیگه رو باید ذکر کنم: ایشون نباید به بقیه پلیرها دلیل تعلیق شدن منو بگن که در مدارک مشخص است تمامی دلایل تعلیق شدن بنده رو واضح و شفاف به فرد مورد نظر گفته اند. 1 Gods Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/30835-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-massimo/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در July 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 @Meli @ArSaCiA هنوز نمیخواید این شکایتو پیگیری کنید؟! Gods Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/30835-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-massimo/#findComment-431988 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @AtrociduS شکایت شما مورد تایید می باشد، اما سرپرست عزیز دیگر در جمع ما حضور ندارند. در در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 13:16، AtrociduS گفته است: پ.ن: من برای بار 5 ام دارم این تاپیک رو میزنم امیدوارم دوباره هاید نشه! - شکایت شما به دلیل عدم رعایت فرم پنهان شده است. امیدواریم دیگر چنین موضوعاتی از طرف مدیریت چه برای شما و چه بازیکنان دیگر رخ ندهد، با تشکر از گزارش شما.• بسته شد • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/30835-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-massimo/#findComment-448381 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده