Fazaei ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 به یک مطلب طنز دیگه خوش اومدید با سخنان زیبا پر مفهوم عمیق و با ریشه هزار ساله در اشعار فارسی در خدمت شما هستیم. استارت کار رو میزنیم _________________________________________ تو مزرعه مشغول کار و شخمم اگر که محصول نمیده (به من چه) من مثل آفتابو تو مثل سایم دلم میخواد دست بزنی به (گوشم) سوسیس که ..... سوسیس که مزه نداره، سس بمال دختر همسایه اومد (گل بچین) کمتر دم از انرژی پاک بزن زانو بزن یکم برام (شعر بخون) این دختره که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط به فکر (دَرسه) رفیق من همش حرف حق بزن صابونو بردار تو حموم (گریه کن) بچه بودم به جوجه نون می دادم تو زیرزمین همیشه (می نشستم) یکم از این هوا تنفس بکن شب های جمعه تا سحر (دعا کن) _________________________________________ امیدوارم براتون درس شده باشه امیدوارم خداوند ( یک ) در این دنیا و ( صد ) در آخرت بهتون بده @ArSaCiA@Meli@iliya@SajjiLey@SFC@Proofessor@ramtin87@Hos3ein3@HUNTER1@Sepehr@iSpicy@AtaTurk@Dnis@Leyt@G0DFATHER@DoNaLd@Cocaine@BeYoNDeR@Noise@Rasputin@Arda@Cheater@BuTleR@RoseRain@ThiS@NoTNeVeR@RGB@iAmirAbbas@Rutten@RevelatioN@Jansoz@Scorpro@Fayez@Learning@VenTuRe@Supervisor@iMammad@Soda@Asir@AmirMahdi@MrCrack@DrDep@Syd و بقیه دوستان ... به خدا اگه فکر کنید فحش بوده ..... کذبه 2 3 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 اشعارت منو یاده چیزای بد میندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در هم اکنون، Fayez گفته است: اشعارت منو یاده چیزای بد میندازه با شئونات اسلامی فیکسه 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCrack ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در 11 دقیقه قبل، Johnson گفته است: به خدا اگه فکر کنید فحش بوده ..... کذبه آره سید، یک درصد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 آقا عالی خسته نباشی فقط راستشو بگو دیوان اشعار منو خونده بودی قبلش؟! من یسری از همین شعرا واسه یَک یَک بعضی پلیرا سروده بودم https://forum.arsacia.ir/topic/29609-دیوان-اشعار-منحرفانه/ نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 (ویرایش شده) در 1 دقیقه قبل، Scorpro گفته است: آقا عالی خسته نباشی فقط راستشو بگو دیوان اشعار منو خونده بودی قبلش؟! من یسری از همین شعرا واسه یَک یَک بعضی پلیرا سروده بودم https://forum.arsacia.ir/topic/29609-دیوان-اشعار-منحرفانه/ یه پا شاهنامس قبلا دیده بودم، ولی الان که گفتی یادم افتاد ویرایش شده July 14, 2023 توسط Johnson نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در 36 دقیقه قبل، Johnson گفته است: نون می دادم سوتونم من اینجا رو نفهمیدم میشه ترجمه تر کنی؟ نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 درست نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 مفید و کاربردی نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در 8 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: سوتونم من اینجا رو نفهمیدم میشه ترجمه تر کنی؟ عزیزم شما بچه بودی چی می کردی؟ در 8 دقیقه قبل، ImmoraL گفته است: درست صحیح در 6 دقیقه قبل، iAmirAbbas گفته است: مفید و کاربردی شک نکن نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در 8 دقیقه قبل، Johnson گفته است: چی می کردی یه خرگوش داشتم بجا اینکه زیرشو بگیرم بلندش کنم پشمایه کمرشو میگرفتم بلند میکردم نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 مفید و کاربردی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 اشعار فارسی را انگشت کردی نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 در 10 ساعت قبل، Proofessor گفته است: یه خرگوش داشتم بجا اینکه زیرشو بگیرم بلندش کنم پشمایه کمرشو میگرفتم بلند میکردم خرگوش بازی تو روز روشن در 7 ساعت قبل، Arda گفته است: مفید و کاربردی عالی و منطقی در 3 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: در 59 دقیقه قبل، Dnis گفته است: اشعار فارسی را انگشت کردی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 عمر گران میگذرد خواهی نخواهی.....سعی در آن کن که نرود سو به ب....ی (جای خالی رو دیگه همتون فهمیدین فکر کنم ) نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 تباهی انشالله که درست گفتم 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 در 7 ساعت قبل، Johnson گفته است: تباهی انشالله که درست گفتم انشالا نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 ایران درست میشه.. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۳ در 13:55، Johnson گفته است: به یک مطلب طنز دیگه خوش اومدید با سخنان زیبا پر مفهوم عمیق و با ریشه هزار ساله در اشعار فارسی در خدمت شما هستیم. استارت کار رو میزنیم _________________________________________ تو مزرعه مشغول کار و شخمم اگر که محصول نمیده (به من چه) من مثل آفتابو تو مثل سایم دلم میخواد دست بزنی به (گوشم) سوسیس که ..... سوسیس که مزه نداره، سس بمال دختر همسایه اومد (گل بچین) کمتر دم از انرژی پاک بزن زانو بزن یکم برام (شعر بخون) این دختره که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط به فکر (دَرسه) رفیق من همش حرف حق بزن صابونو بردار تو حموم (گریه کن) بچه بودم به جوجه نون می دادم تو زیرزمین همیشه (می نشستم) یکم از این هوا تنفس بکن شب های جمعه تا سحر (دعا کن) _________________________________________ امیدوارم براتون درس شده باشه امیدوارم خداوند ( یک ) در این دنیا و ( صد ) در آخرت بهتون بده @ArSaCiA@Meli@iliya@SajjiLey@SFC@Proofessor@ramtin87@Hos3ein3@HUNTER1@Sepehr@iSpicy@AtaTurk@Dnis@Leyt@G0DFATHER@DoNaLd@Cocaine@BeYoNDeR@Noise@Rasputin@Arda@Cheater@BuTleR@RoseRain@ThiS@NoTNeVeR@RGB@iAmirAbbas@Rutten@RevelatioN@Jansoz@Scorpro@Fayez@Learning@VenTuRe@Supervisor@iMammad@Soda@Asir@AmirMahdi@MrCrack@DrDep@Syd و بقیه دوستان ... به خدا اگه فکر کنید فحش بوده ..... کذبه قدیمیه میمش رو دیده بودم با این حال دستت درد نکنه که نشستی نوشتی نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در 1 ساعت قبل، ManMikhamMastBemiram گفته است: قدیمیه میمش رو دیده بودم با این حال دستت درد نکنه که نشستی نوشتی دمت گرم که حوصله داشتی بخونی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 لا الا هلالالالالالالالالالالالالا پاشید برید نمازتونو بخونید این تاپیکا چین نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در هم اکنون، AdmBoT گفته است: لا الا هلالالالالالالالالالالالالا پاشید برید نمازتونو بخونید این تاپیکا چین نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 12:35، Syd گفته است: عمر گران میگذرد خواهی نخواهی.....سعی در آن کن که نرود سو به ب....ی شاعر امریکایی عالی مینوازد (خودت باید بدونی) نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.