Pooriya ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت تمامی عزیزان. مشاهده کردید که هنگامی که دوستتون تغییر نام میده در سرور و داخل Fr/ می بینیدش با خودتون میگید که: یا خدا این کیه من فرند دارمش و چرا. پیشنهادم این هستش که هنگامی که 2 طرف هم دیگر رو در فرند لیست دارن و شخص x تغییر نام میده به مدت 10 الی 15 روز در فرند لیست شخص y به این شکل نمایش داده بشه (به عنوان مثال شخصی اسمشو از Mammad به NotMammad تغییر داده): NotMammad (Mammad) نامی که داخل پرانتز هستش نام قدیم ایشان و نامی که خارج پرانتز هست نام فعلی ایشان هست. بازم دوستان نظر بدن ممنون. ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 زیاد از حد موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 + http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 (ویرایش شده) از UCP میتونین نگاه کنین http://agsa.arsacia.ir/account/namelog/ ویرایش شده July 10, 2023 توسط Learning (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 بنظرم بیشتر شدن اسلاتش واجب تره 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 به مدت ۱ روز بهتره موافقم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 درود. (+) برای شما. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 حرف حق که میگن اینه (+) 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 حرف حق نظر بنده کاملا « + » راجب به این موضوع است ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 درود پیشنهاد تکراری ( + ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2023 نظرم این است اولین باری که /FR میزنیم و شخص آنلاین هست برای ما همچین چیزی که گفتید بیاد. نظرم ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2023 پیشنهاد واقعا خوبیه و کسی حوصله UCP رفتنو نداره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 (ویرایش شده) مثبت من خودم بعد 2 سال اومدم با خودم گفتم اینا دیگه کین تو fr/, تازه یکیشون منو دید میگف منو یادت نمیاد زیدت بودم : | ویرایش شده October 24, 2023 توسط Luigi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 + آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 سلام (+) 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 اگه مثلا ممده چنج نیک داده و تو افلاین بودی بار اول که /fr زدی بیاد و مهم تر از این اسلات هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 ۱ ساعت قبل، Blank گفته است: اگه مثلا ممده چنج نیک داده و تو افلاین بودی بار اول که /fr زدی بیاد و مهم تر از این اسلات هست بمولا جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowAssassin ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۹ در 12:33، Pooriya گفته است: عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت تمامی عزیزان. مشاهده کردید که هنگامی که دوستتون تغییر نام میده در سرور و داخل Fr/ می بینیدش با خودتون میگید که: یا خدا این کیه من فرند دارمش و چرا. پیشنهادم این هستش که هنگامی که 2 طرف هم دیگر رو در فرند لیست دارن و شخص x تغییر نام میده به مدت 10 الی 15 روز در فرند لیست شخص y به این شکل نمایش داده بشه (به عنوان مثال شخصی اسمشو از Mammad به NotMammad تغییر داده): NotMammad (Mammad) نامی که داخل پرانتز هستش نام قدیم ایشان و نامی که خارج پرانتز هست نام فعلی ایشان هست. بازم دوستان نظر بدن ممنون. موافقم. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 + اما میتونیم بریم Ucp لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 22 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد از UCP قابل مشاهده است. همچنین در آن قسمت نمیتواند اینگونه باشند، ممکن است نام قبلی توسط فرد دیگری، گرفته شده باشد. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده