Auto ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 با سلام من به طور خلاصه بگم ببینید لطفا مقدار FP ها را کمتر کنید واقعا ۸۰ تا FP خیلی زور هستش باید ۸۰ ساعت بازی کنیم که کلا برای چند روز به فکشن بریم مثلا بکنید حداکثر ۴۰ FP و اینکه وقتی ۱۴ روز درون فکشن نباشیم و از فکشن لفت بدیم ۳۰ fp را بگیریم نه اینکه ۶۰ Fp با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 درود با استفاده از دستور /Shop میتوانید سریع تر Fpunish خود را پاک کنید. و با Premium Account بودن شما هر پنج ساعت 1 Fpunish بیشتر از پانیش شما کم میشه. نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 15:30، hamidreza1234 گفته است: با سلام من به طور خلاصه بگم ببینید لطفا مقدار FP ها را کمتر کنید واقعا ۸۰ تا FP خیلی زور هستش باید ۸۰ ساعت بازی کنیم که کلا برای چند روز به فکشن بریم مثلا بکنید حداکثر ۴۰ FP و اینکه وقتی ۱۴ روز درون فکشن نباشیم و از فکشن لفت بدیم ۳۰ fp را بگیریم نه اینکه ۶۰ Fp با تشکر نظرم + هست اما 40 نه یکم بیشتر. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 درود. در مقدار punish ها بیش از اندازه زیاده روی شده است. با پیشنهاد شما موافقم(+). +موفق باشید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 15:30، hamidreza1234 گفته است: با سلام من به طور خلاصه بگم ببینید لطفا مقدار FP ها را کمتر کنید واقعا ۸۰ تا FP خیلی زور هستش باید ۸۰ ساعت بازی کنیم که کلا برای چند روز به فکشن بریم مثلا بکنید حداکثر ۴۰ FP و اینکه وقتی ۱۴ روز درون فکشن نباشیم و از فکشن لفت بدیم ۳۰ fp را بگیریم نه اینکه ۶۰ Fp با تشکر خوبه والا من پارسال 80FP شدم هنوز پاک نشده سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 درود نظر بنده + است. ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 با سلام نظرم (+) است. وقت بخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 فکر نکنم تغییراتی در خصوص این نوع قوانین اعمال بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 (+) 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در October 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2023 با سلام نظر بنده ( + ) هستش. جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۳ در 14:05، Mahdi91 گفته است: والا من پارسال 80FP شدم هنوز پاک نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 درود با احترام نظر بنده ( - )موفق باشید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 22 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده