AliExpert ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 با سلام و درود پیشنهاد بنده شاید برای بعضی ها مورد قبول نباشد. اما در بعضی موارد داریم میبینیم که افرادی توی 2 الی 3 فکشن با اکانت های مختلف هستند و شرایط رفتن به اون فکشن رو برای افراد دیگه سخت کردند. پیشنهاد من FP0 شدن اکانت های Multi اکانت در فکشن ها است که به این صورت با اضافه شدن قانون زیر : شما فقط یک فکشن میتوانید بروید ( بقیه اکانت های شما FP0 خواهد شد ). شاد باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 نظر بنده ( - ) هست. نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 در هم اکنون، Cocaine گفته است: نظر بنده ( - ) هست. نقل قول پیشنهاد بنده شاید برای بعضی ها مورد قبول نباشد. عرض ادب خدمت شما این پیشنهاد تقریبا قبول شده و فقط منتظر جواب مدیریت است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 مخالفم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 نظر و پیشنهاد منطقی نیست، شرایط عضویت واسه همه برابره اونیکه مولتی هاشم توی فکشن گذاشته یعنی از بقیه پیگیر تر و مسلط تر به قوانین بوده نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 فی الواقع بازیکنان روی مولتی هاشون زمان گذاشتند و این پیشنهاد به دور از عقلانیت میباشد فلذا پیشنهاد بهتر این است که از این پس جلوی ورود مولتی گرفته شود که این نیز ایراد دارد چون خیلی از فکشن ها خالی میماند بنابراین [[-]] نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 @Rasputin اومدم تگت کنم دیدم خودت دست به کار شدی نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 باز واسه دسته ویژه یه چیزی ولی واسه دسته ملایم اصلا پیشنهاد خوبی نیست... کسی میتونه وقت بیشتر بزاره و درآمد بیشتری کسب کنه مثله کسی که روزا تو شرکت کار میکنه شبا میره در مغازه فروشندگی در 2 ساعت قبل، Palycity گفته است: @Rasputin اومدم تگت کنم دیدم خودت دست به کار شدی نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 15:37، TheExpert گفته است: عرض ادب خدمت شما این پیشنهاد تقریبا قبول شده و فقط منتظر جواب مدیریت است. پیشنهاد قبول نشده عزیزم قبلا هم این اتفاق افتاده بازیکنان زیادی اعتراض کردن اینطوری حق کلمه ی مولتی از بین میره در 2 ساعت قبل، Scorpro گفته است: باز واسه دسته ویژه یه چیزی ولی واسه دسته ملایم اصلا پیشنهاد خوبی نیست مگه کسی با مولتی هم میره دسته ویژه؟ اون تایم میخواد کسی برای مولتیش حوصله نداره تایم بزنه در 6 ساعت قبل، Rasputin گفته است: فی الواقع بازیکنان روی مولتی هاشون زمان گذاشتند و این پیشنهاد به دور از عقلانیت میباشد فلذا پیشنهاد بهتر این است که از این پس جلوی ورود مولتی گرفته شود که این نیز ایراد دارد چون خیلی از فکشن ها خالی میماند بنابراین [[-]] فی الواقع برای اولین بار نظر شما موافقم @AMir11 داش بیا نظر بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 در 5 ساعت قبل، Palycity گفته است: @Rasputin اومدم تگت کنم دیدم خودت دست به کار شدی والا من یه رنک5 دارم تو PD هرکی اومد گیر داد به ما در 51 دقیقه قبل، Fayez گفته است: فی الواقع برای اولین بار نظر شما موافقم شما اسکین منو ننداز موافقت هم نکردی نکردی 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 در 4 ساعت قبل، Fayez گفته است: پیشنهاد قبول نشده عزیزم قبلا هم این اتفاق افتاده بازیکنان زیادی اعتراض کردن اینطوری حق کلمه ی مولتی از بین میره مگه کسی با مولتی هم میره دسته ویژه؟ اون تایم میخواد کسی برای مولتیش حوصله نداره تایم بزنه فی الواقع برای اولین بار نظر شما موافقم @AMir11 داش بیا نظر بده بعله نمونه کاملا پررنگش داشم @Rasputin با سابقه حضور در هر 3فکشن ویژه بطور همزمان در 3 ساعت قبل، Rasputin گفته است: والا من یه رنک5 دارم تو PD هرکی اومد گیر داد به ما شما اسکین منو ننداز موافقت هم نکردی نکردی تو یزیدی تو نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 در هم اکنون، Scorpro گفته است: بعله نمونه کاملا پررنگش داشم @Rasputin با سابقه حضور در هر 3فکشن ویژه بطور همزمان چقدر بی کار بودیم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 در 20 ساعت قبل، Fayez گفته است: مگه کسی با مولتی هم میره دسته ویژه؟ @iKamyar نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 در 22 ساعت قبل، Fayez گفته است: مگه کسی با مولتی هم میره دسته ویژه؟ @AMir11 داش بیا نظر بده April Cactoos نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 در 19 ساعت قبل، Cocaine گفته است: @iKamyar اکتیویتی که من با مولتی میزنم افراد دیگه با اکانت اصلیشون میزنند اینقدر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 در هم اکنون، iKamyar گفته است: اکتیویتی که من با مولتی میزنم افراد دیگه با اکانت اصلیشون میزنند اینقدر؟ برا همین فقط تو رو تگ کردم نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 در 1 دقیقه قبل، Cocaine گفته است: برا همین فقط تو رو تگ کردم خب باید بقیه رو تگ کنی که فقط با مولتی جا خشک کردن . البته امروزه خیلی ها با اکانت اصلی هم الکی اسلات فکشن پر کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 (ویرایش شده) در هم اکنون، iKamyar گفته است: خب باید بقیه رو تگ کنی که فقط با مولتی جا خشک کردن . البته امروزه خیلی ها با اکانت اصلی هم الکی اسلات فکشن پر کردن تگ کردنم برا پر کردن جا نبود منظور از لحاظ تایم داشتن بود که هستن افرادی که نمیان اسلیپ میرن فقط اخر هفته ها میان سبز میکنن تا بیان میتینگ و مجدد اسلیپ تا اخر هفته ویرایش شده July 7, 2023 توسط Cocaine نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در July 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2023 پیشنهاد جالبی نیست، مخالفم نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 14:33، TheExpert گفته است: پیشنهاد من FP0 شدن اکانت های Multi اکانت در فکشن ها است که به این صورت با اضافه شدن قانون زیر : نظرم اینه در هر دسته فقط ۱ اکانت، یک بازیکن بتونه داشته باشه. 5 نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 (ویرایش شده) سلام عرض ادب خدمت شما این پیشنهاد جنبه های متفاوتی دارد. برخی از جوانب این پیشنهاد (-) هستش. در صورت اجرا شدن به شکل زیر نظر من (+) هست. شکل اجرایی:در صورتی که فرد ۲ بار اکتیویتی فکشن را پر کرد paycheck او یک حقوق فرد رنک ۱ اون اقلیت خواهد بود. بنابراین بعد از اجرایی این قانون ورود به یک فکشن فقط با یک HW امکان پذیر میباشد. نکته:اگر فرد ۳ بار انجام داد ۳ بار حقوق یک رنک ۱ به حقوقش افزوده شود و همینطور تا آخر. نکته ۲:مثال برای پر کردن اکتیویتی اکتیویتی یک فرد در فکشن ۱۰ اکسپت و ۱۰رسوندن هست(تاکسی). اگر فردی ۲۰ بار اکسپت کند و ۲۰ بار فرد را برساند در paycheck برای او حقوق رنک ۱ آن فکشن نوشته میشود. +موفق باشید. ویرایش شده October 9, 2023 توسط vartoluYT نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 (-) نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 14:33، TheExpert گفته است: با سلام و درود پیشنهاد بنده شاید برای بعضی ها مورد قبول نباشد. اما در بعضی موارد داریم میبینیم که افرادی توی 2 الی 3 فکشن با اکانت های مختلف هستند و شرایط رفتن به اون فکشن رو برای افراد دیگه سخت کردند. پیشنهاد من FP0 شدن اکانت های Multi اکانت در فکشن ها است که به این صورت با اضافه شدن قانون زیر : شما فقط یک فکشن میتوانید بروید ( بقیه اکانت های شما FP0 خواهد شد ). شاد باشید. بسیار اتفاق جالبی خواهد شد, ممنون از شما علی جان نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 22 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.