AMIRALl ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 (ویرایش شده) - موضوع: میخوام که این لینکی که اینجا میزارم رو برام به حالته گیف کنید برای پروفایل - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند)https://uplod.ir/1en48y92iq13/-2147483648_-210012.mp4.htm - نوشته روی عکس: نوشته نمیخوام - توضیحات بیشتر: فقط به حالته گیف تبدیلش کنید همین ممنون ازتون سوتونا ویرایش شده July 3, 2023 توسط AMIRALl اشتباه Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در July 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 @AmirMahdi @ElmiraKamrani58 Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در July 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۲ در 23:43، AMIRALl گفته است: - موضوع: میخوام که این لینکی که اینجا میزارم رو برام به حالته گیف کنید برای پروفایل - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند)https://uplod.ir/1en48y92iq13/-2147483648_-210012.mp4.htm - نوشته روی عکس: نوشته نمیخوام - توضیحات بیشتر: فقط به حالته گیف تبدیلش کنید همین ممنون ازتون سوتونا با سلام خدمت شما طرح شما اماده است: پ.ن: در صورتی که از این پروژه رازی بودید و به طرح خود رسیدید اعلام کنید که تایپیک بسته شود.اگر هم نیاز دارید کار دیگری انجام شود در همین تایپیک اعلام کنید. 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در July 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 خیلی عالیه ممنون ارت Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۹ در 19:34، AMIRALl گفته است: خیلی عالیه ممنون ارت در صورتی که از این پروژه رازی بودید و به طرح خود رسیدید اعلام کنید که تاپیک بسته شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 22 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: رازی بسی رنج بردم در این سال سی/ عجم زنده کردم بدین پارسی 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Asir گفته است: بسی رنج بردم در این سال سی/ عجم زنده کردم بدین پارسی حطما منظورش چسب رازی عه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 @Asir @AdmBoT شکایت از که کنم کانچه می رود به سرم/گناه جهل من و جرم اشتباه من است. نه از قضا گله ای دارم و نه از تقدیر/ که دشنم همه اندیشه تباه من است. ●ماجرا از این قراره حوصله تایپ نداشتم، بعدش اومدم نوشته ای که @RGB عزیز ارسال کرده بودن رو کپی و دوباره ارسال کردم. در 4 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: حطما منظورش چسب رازی عه دقیقا! این پروژه در حدی سری بود، اسمشو رازی گذاشتیم کسی شک نکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 1 دقیقه قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: @Asir @AdmBoT شکایت از که کنم کانچه می رود به سرم/گناه جهل من و جرم اشتباه من است. نه از قضا گله ای دارم و نه از تقدیر/ که دشنم همه اندیشه تباه من است. ●ماجرا از این قراره حوصله تایپ نداشتم، بعدش اومدم نوشته ای که @RGB عزیز ارسال کرده بودن رو کپی و دوباره ارسال کردم. من غلط املایی زیاد دارم شرمنده 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 4 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: حطما d: Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده