ALiRoK ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام من داشتم با گوشی بازی میکردم یهو بن شدم ، این چند روز میخواستم شکایت کنم اما فروم خراب بود ، لطفا پیگیری کنید • مدارک (فیلم یا عکس): UCP LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealSina ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 با سلام و درود خدمت شاکی محترم @Alijabale شما به دلیل این قانون: نقل قول تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) از بازی محروم شدید. فیلم کنترل سیستم شما برای مسئول ادمین ها ارسال شد. Staff note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Alijabale شما به دلیل نقض کردنِ قوانین زیر از سرور محروم شدید: نقل قول تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) - همانطور که در قوانین ذکر شده شما این اجازه را ندارید که فایل تقلب را حتی در سیستم خود داشته باشید. - همچنین طبق بررسی های صورت گرفته، عملکرد ادمینِ مربوطه صحیح بوده و شما به درستی از سرور محروم شدید. شکایت شما رد و بسته شد. موفق باشید. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده