Jalinous ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: با سلام من صبح به matrix رپورت دادم و گفتم taketest/ ----و gernal را به من بده و امد اشتباهی taketest/ -و staff به من داد و بعد دوبار رپورت دادم و گفتم taketest جرنال باید به من میدادی و اومد دوتاش را از من گرفت و الان هر چی رپورت میدم نمیده و بدم پرسیدن جمله ی ایا سوال دارید یا نه رپورت را میبندد... و الکی میاد kick میکنه • مدارک (فیلم یا عکس): 1-- 2-- 3-- 4-- 5-- ویرایش شده June 12, 2023 توسط iMilad ..... To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در June 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 شکایتم را پس میگیرم To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، iMilad گفته است: شکایتم را پس میگیرم - بسته شد. - ویرایش شده June 12, 2023 توسط Damon 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده