Unavailable ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 باسلام؛ این امکان فراهم شود که شخصی که Helpme یا Report میدهد هم بتواند بحث را ببندد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 بنظرم جالب نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 سو استفاده زیاده توش و ممکنه یهو وسط صحبت پلیر بزنه ببنده! ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 در 13 دقیقه قبل، iAmirAbbas گفته است: سو استفاده زیاده توش و ممکنه یهو وسط صحبت پلیر بزنه ببنده! واقعا من خیلی دلم میخواد اینکارو کنم میشه مجازات گزاشت واسه سوء استفاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 در 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: واقعا من خیلی دلم میخواد اینکارو کنم میشه مجازات گزاشت واسه سوء استفاده اینطوری نصف ریپورت و هلپمی ها باید مجازات بشن ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در June 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 خب ببنده؛ چرا باید برای بستن مجازات قرار بدن؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 در 3 ساعت قبل، Muerta گفته است: خب ببنده؛ چرا باید برای بستن مجازات قرار بدن؟! ریپورت/هلپمی های بیمورد و متعدد اگر بخواد بیاد باید با محدودیت باشه و حداقل تا یک دقیقه بعد باز شدن مکالمه امکان بستن توسط پلیر وجود نداشته باشه از طرفی پیشنهاد خوبیه چون بعضی اوقات هلپر یا ادمین به هر دلیلی در مکالمه حضور ندارند End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در June 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: نظرم ( - ) است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 در 5 ساعت قبل، Muerta گفته است: داش آروم باش من نظرم + هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 21 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده