SinaHarD ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 (ویرایش شده) سلام عرض میکنم به دوستان عزیز یه پیشنهادی داشتم راجب Event اتوماتیک که تو هر یک ساعت (یا بیشتر) یه ایونتی به صورت اتوماتیک اجرا بشه بعد از Join پلیر به ایونت به هر پلیری به صورت رندوم ColorName و Skin داده بشه ( Terrorist - Police ) و یه تایم مشخصی براش اد بشه که هر تیمی اگه بیشترین کیل رو داشته باشه جایزه تایین شده به بازیکنان آن تیم داده بشه البته به همراه ShowPlayerMarkers جذاب تر میشه ویرایش شده June 8, 2023 توسط SinaHarD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در ۱ ساعت قبل، SinaHarD گفته است: سلام عرض میکنم به دوستان عزیز یه پیشنهادی داشتم راجب Event اتوماتیک که تو هر یک ساعت (یا بیشتر) یه ایونتی به صورت اتوماتیک اجرا بشه بعد از Join پلیر به ایونت به هر پلیری به صورت رندوم ColorName و Skin داده بشه ( Terrorist - Police ) و یه تایم مشخصی براش اد بشه که هر تیمی اگه بیشترین کیل رو داشته باشه جایزه تایین شده به بازیکنان آن تیم داده بشه البته به همراه ShowPlayerMarkers جذاب تر میشه با سلام همین الان اجراش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 نمیخواهد پیشنهاد بدی برو کنکور بخون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در June 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 در 8 ساعت قبل، Fayez گفته است: با سلام همین الان اجراش میکنم بیش از حد اندازه نمک شدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 پیشنهاد جالبی هست و نظرم هم ( + ) است. اما نیازمند تغیرات / به روز رسانی عظیم / گیم مود قوی / اسکریپت نویسی دارد که فکر نکنم به این زودیا به این عملی شدن این چنین ایده ها فکر کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 20 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما دوست عزیز. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده