Tayler ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 باسلام الان تقریبا 5 ماهی میشه که به سرورمون وارد نمیشم ولی چرا؟؟؟؟ این سوالو بارها از خودم پرسیدم که چرا نمیخوام وارد سرور بشم ؟؟؟ حقیقتش سرور دیگه خیلی بی تنوع و خسته کننده شده بود (( البته برا من :) )) و یه دلیل دیگش هم اینه که یه اتفاق عجیب برا اکانت اصلیم افتاده و انگار هک شده چون پسوردی که میزنم میگه اشتباهه و از UCP هم نگاه کردم ماشینم با یه دوچرخه ترید خورده D: که دیگه زیادهم برام مهم نیست دلیل بعدی من اینه که اکثریت دوستهام بای دادن و دیگه کسی رو نداشتم امیدوارم شما هم مثل من با مشکل برنخورید و همیشه موفق باشید 3> ارادتمند شما Tayler @Pixar @BigPapa @Rick @Seyedalii @Abolfazlm @MasTerGod @Guti @Magnet @PyRu @AmuAmir @MuhaMMaD @MGKelly @Dnis @GodWorld @PedarKhande @imkinggang @JohnnyDepp @henry @Bad @capitanamir @Professor @BoYking @iAmirreza @Asir @Guardian @EveRLasT @BaTTeRY @WarchieF @NabZ @iAdwin @Booy @Scorpro @MaGRaL @NesT @Mizox @henry @Asall @Damon @iliya @OverGrown @MasiHKhaN @Meli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 هعی موفق باشی تو زندگیت دورت بگردم. نقل قول اگه پیدامون نبود یه جایی جمعیم که نیست جای هرکی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 یک نفر دیگه ام رفت. امیدوارم موفق باشی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 (ویرایش شده) How is going on, in the server ویرایش شده June 8, 2023 توسط iAmirAbbas نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 هیی امیدوارم در زندگیت موفق باشی داش? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 اکانتو بده برو فلعه قاف با تو چیکار داریم نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در June 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۸ در 12:15، Tayler گفته است: @ReVeN @Seyedalii @iAmirAbbas @RoBerT @RealMehranTV از همتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۸ در 23:45، Tayler گفته است: این سوالو بارها از خودم پرسیدم که چرا نمیخوام وارد سرور بشم ؟؟؟ حقیقتش سرور دیگه خیلی بی تنوع و خسته کننده شده بود (( البته برا من )) منم ۲ ماهه نیم ساعت هم پلی ندادم واقعاً همین سوال باسم پیش اومده . حتی گاهی وقتا میرم تو میبینم همونه. بعد ۲ ۳ دقیقه میرم کانتر ۱.۶ با بات میزنم چون از آرساکیا جذاب تره. @ArSaCiAنظرت چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 هعب نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در June 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 @GardanKoloft @CalaCe @Abolfaazl از همتون ممنونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 در 2 دقیقه قبل، Tayler گفته است: @GardanKoloft @CalaCe @Abolfaazl از همتون ممنونم امیدوارم بازم تو بازی ببینیمت❤ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.