Yasuo ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام به من پی ام دادن میگن از بازی خارج نشو بعد از وار من گوشیم زنک خورد از اوپراتور ایرانسل کرش شدم. اومدم تو گیم میگم کرش شدم میگه به من چه طبق گفته سجاد ادمین ها وقتی چیزه مشکوکی میبینن باید همون لحضه برن برای برسی نه نیم ساعت بعدش • مدارک (فیلم یا عکس): UCP مدرک از ساعت تماس ارسال میشه برای @Meli ویرایش شده June 7, 2023 توسط Yasuo 1 ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 مدارکات بصورت تکمیلی و منظم به مسئولین فرستاده شد + فیلم هم ارسال شد. 4 ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Yasuo شکایت شما در حال بررسی می باشد. از صبر و شکیبایی شما متشکریم. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Yasuo شکایت شما قبول شد اما به دلیل اینکه حساب کاربری شما در وضعیت تعلیق قرار دارد امکان رفع محرومیت نیست. محرومیت شما به دلیل عدم همکاری در کنترل سیستم از این پس نادیده گرفته شده و از دسته متوسط رفع مسدودیت خواهید شد. - ادمینِ مربوطه به دلیل عملکردِ نادرست و نداشتن مدارک کافی یک عدد SV دریافت خواهد کرد. موفق باشید، بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده