Sepehr ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 (ویرایش شده) با سلام خیلی از بازیکنان کلیپ میسازن و ادیت میزنن و توی فروم اپلود میکنن ساختن کلیپ توی فضای اصلی بدون کمک هاستر کار خیلی سختیه پیشنهاد من اینه افراد مثل requestevent درخواست ضبط کلیپ بدن و در صورت تایید ادمین داخل یه ورد دیگه خیلی از cmd ها مثل تغییر اسکین یا اب و هوای بازی براشون فعال بشه توی این ورد و موبایل کاملا خاموش بشه و ادمین نتونه cmd گوتو یا کیک بزنه, اما میتونه کنسل کنه و مثل هلپر ایونت بتونن هلپر اضافه کنن که توی کلیپ کمکشون کنن و در صورت ساختن کلیپ و اپلود توی فروم رسپکت و پول جایزه بگیرن ابیوز کردن هم معنی نمیده اینجا چون تکی توی ورد انگار جی تی ای افلاین بازی میکنی و اگه هلپر هم کمک خودت ببری ادمین به راحتی میتونه فرق ابیوز و ساخت کلیپ رو تشخیص بده ویرایش شده May 30, 2023 توسط Sepehr 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 2 ساعت قبل، Sepehr گفته است: با سلام خیلی از بازیکنان کلیپ میسازن و ادیت میزنن و توی فروم اپلود میکنن ساختن کلیپ توی فضای اصلی بدون کمک هاستر کار خیلی سختیه پیشنهاد من اینه افراد مثل requestevent درخواست ضبط کلیپ بدن و در صورت تایید ادمین داخل یه ورد دیگه خیلی از cmd ها مثل تغییر اسکین یا اب و هوای بازی براشون فعال بشه توی این ورد و موبایل کاملا خاموش بشه و ادمین نتونه cmd گوتو یا کیک بزنه, اما میتونه کنسل کنه و مثل هلپر ایونت بتونن هلپر اضافه کنن که توی کلیپ کمکشون کنن و در صورت ساختن کلیپ و اپلود توی فروم رسپکت و پول جایزه بگیرن ابیوز کردن هم معنی نمیده اینجا چون تکی توی ورد انگار جی تی ای افلاین بازی میکنی و اگه هلپر هم کمک خودت ببری ادمین به راحتی میتونه فرق ابیوز و ساخت کلیپ رو تشخیص بده با سلام و درود خدمت شما و بقیه اعضا من یه پیشنهاد دیگه هم دارم در این باره که حالت Cinematic Mode اضافه بشه:و این حالت فعال بشه ، چت ها برن ، بعد زاویه دوربین بهتر بشه و یه چند تا قابلیت مثل تنظیم کردن کنتراست و فیلتر عکسو و زوایای مختلف ... از این چیزا هم براش فعال بشه و بشه یه فیلم برداری قشنگی کرد و برای ایونت هم میتونه این قابلیت استفاده بشه. @Omid @Ravin @SuperMaN و ... بقیه نظراتشون رو اعلام کنند. 1 Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 خوبه (البته اگه اصافه شه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 با سلام اصلاحیه : نظرم اضافه کردن /RequestMakeVideo هست که Notification و وارن Event برای ممبر ها نره و فقط افرادی که انتخاب شدن ببینن . نظرم ( + ) هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 37 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: با سلام اصلاحیه : نظرم اضافه کردن /RequestMakeVideo هست که Notification و وارن Event برای ممبر ها نره و فقط افرادی که انتخاب شدن ببینن . نظرم ( + ) هست. منظور من cmd ایونت نیست گفتم مثل requestevent Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۹ در 05:40، Sepehr گفته است: با سلام خیلی از بازیکنان کلیپ میسازن و ادیت میزنن و توی فروم اپلود میکنن ساختن کلیپ توی فضای اصلی بدون کمک هاستر کار خیلی سختیه پیشنهاد من اینه افراد مثل requestevent درخواست ضبط کلیپ بدن و در صورت تایید ادمین داخل یه ورد دیگه خیلی از cmd ها مثل تغییر اسکین یا اب و هوای بازی براشون فعال بشه توی این ورد و موبایل کاملا خاموش بشه و ادمین نتونه cmd گوتو یا کیک بزنه, اما میتونه کنسل کنه و مثل هلپر ایونت بتونن هلپر اضافه کنن که توی کلیپ کمکشون کنن و در صورت ساختن کلیپ و اپلود توی فروم رسپکت و پول جایزه بگیرن ابیوز کردن هم معنی نمیده اینجا چون تکی توی ورد انگار جی تی ای افلاین بازی میکنی و اگه هلپر هم کمک خودت ببری ادمین به راحتی میتونه فرق ابیوز و ساخت کلیپ رو تشخیص بده الان استریمر اضافه شده اما به یصری دستورات دیگه مثل تغییر اسکین و تغییر اب و هوای بازی نیاز دارن Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 20 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما دوست عزیز. در لحظه امکان برگزاری بیشتر از 1 مسابقه/رویداد (Event) وجود ندارد. اما پذیرای پیشنهادات بهتر در این رابطه هستیم. پیشنهاد شما رد شد. در آینده مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده