SubUrbaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من چند روز پیش به دلیل اینکه پی سی پیشم نبود با اندروید رفتم توی سرور ولی متاسفانه بعد مدتی این لرزش غیر عادی رو دیدم و اگر هم به دکمه ها دقت کنید میبینید که باگ خوردن. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/new_video_q6k0.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -- @ArSaCiA نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 27, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 لرزش صفحه به دلیل این میباشد که کیبورد وصل کردید، این باگ مربوط به بازی هست که در هر صورت در نسخه های بعدی AG:SAMP برطرف خواهد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در May 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 (ویرایش شده) عزیز بنده کیبورد وصل نکرده بودم ولی حالا امیدوارم توی آپدیت های بعدی درست بشه. ویرایش شده May 27, 2023 توسط SoGang ناقص بودن جمله نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 دقیقا کپی همین باگ برای من هم پیش اومد و روی دکمه ها یک کلمه انگلیسی اومده بود فکر کنم اگه تو کیبورد میزدی مثلا دکمه E ماشین قفلش باز و بسته میشد و کلا کیبورد نمیومد بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۶ در 20:08، SoGang گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من چند روز پیش به دلیل اینکه پی سی پیشم نبود با اندروید رفتم توی سرور ولی متاسفانه بعد مدتی این لرزش غیر عادی رو دیدم و اگر هم به دکمه ها دقت کنید میبینید که باگ خوردن. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/new_video_q6k0.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -- @ArSaCiA بله این مورد خیلی برای من پیش اومده و گاها در لانچر سیستم هم زیاد اتفاق افتاده 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 احتمالاً برنامه ای نصب ندارید که وصل شدن یک کیبورد را شبیه سازی کند؟ این رفتار زمانی اتفاق میافتد که بازی تشخیص دهد که شما کیبورد به بازی وصل کردید، در صورتی که کیبورد یا وسیله دیگری به گوشیتان در آن زمان وصل نمیکنید، اگر بتوانید نحوه اتفاق افتادن این باگ را ارسال کنید به ما در جهت بررسی و برطرف کردن آن کمک خواهد کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: احتمالاً برنامه ای نصب ندارید که وصل شدن یک کیبورد را شبیه سازی کند؟ این رفتار زمانی اتفاق میافتد که بازی تشخیص دهد که شما کیبورد به بازی وصل کردید، در صورتی که کیبورد یا وسیله دیگری به گوشیتان در آن زمان وصل نمیکنید، اگر بتوانید نحوه اتفاق افتادن این باگ را ارسال کنید به ما در جهت بررسی و برطرف کردن آن کمک خواهد کرد. جوری نیست که بخوای انجامش بدی اتفاقی هست برای مثال نزدیک شما یک بمبی چیزی منفجر شه و وقتی صفحه شروع کرد به چرخش الکی این باگ پیش میاد من یکبار دو انگشتی صفحه رو گرفتم و کشیدم عقب و فیکس شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Blank گفته است: جوری نیست که بخوای انجامش بدی اتفاقی هست برای مثال نزدیک شما یک بمبی چیزی منفجر شه و وقتی صفحه شروع کرد به چرخش الکی این باگ پیش میاد من یکبار دو انگشتی صفحه رو گرفتم و کشیدم عقب و فیکس شد باسلام.. بمب منفجر شه ( مثلا کوئست سلاح سری ) معمولا حالت زلزله مانند رخ میده من خودم این حال چرخش صفحه رو یبار دیدم اونم موقعی بود که به گوشیم کیبورد وصل کردم در ضمن دکمه هام باگ نخورده بودن ویرایش شده June 1, 2023 توسط AMir11 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در June 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در 16 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: احتمالاً برنامه ای نصب ندارید که وصل شدن یک کیبورد را شبیه سازی کند؟ خیر. نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) این باگ وقتی میاد که کیبورد بدون اینکع چت باکس بیاد باز بشه و اگه دستت بخوره به دکمه کیبورد اینجوری میشه باید دستت رو روی صفحه بکشی برا منم میشه بعضی وقتا ویرایش شده June 1, 2023 توسط NoTNeVeR 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 22:50، ArSaCiA گفته است: احتمالاً برنامه ای نصب ندارید که وصل شدن یک کیبورد را شبیه سازی کند؟ این رفتار زمانی اتفاق میافتد که بازی تشخیص دهد که شما کیبورد به بازی وصل کردید، در صورتی که کیبورد یا وسیله دیگری به گوشیتان در آن زمان وصل نمیکنید، اگر بتوانید نحوه اتفاق افتادن این باگ را ارسال کنید به ما در جهت بررسی و برطرف کردن آن کمک خواهد کرد. با لانچر pc هم همینطوره علاوه بر agsamp خیلی برام پیش اومده نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.