SMaRTy ارسال شده در May 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من N/ دادم و برای ایشون باز میشه و سلام میکنه و Ch/ میزنه! پیشنهاد من اینه که باید بره دارو خونه و قرص فشار بگیره مدارک عکس/فیلم: https://uplod.ir/5o2kjhi9vs47/agsa-mp-2023-05-15_07.10.07-2398518207.jpg.htm 3 NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2023 اولا که بنده باید شکایت می کردم و با این حرکت شما بازم شکایت نمی کنم چون زیرکش نیستم. دوما با مایک دادن و دور زدن سرور به جایی نمی رسید. سوما خودتون این جریان رو شروع کردید و من هرچی خواستم بهش پایان بدم شما نخواستید. و در آخر مدارک و آدرس دارو خانه ای که قرص فشار خون می فروشه برای مسئول مربوطه @Markeloff ارسال گردید. موفق باشید... 2 1 3 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SMaRTy ارسال شده در May 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 اوکی کردیم پس میگیرم NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 سلامی مجدد بابت تاخیر در پاسخ دادنِ شکایت عذرخواهم. در وهله اول، شکایت شما به دلیل در 15 ساعت قبل، QUiP گفته است: اوکی کردیم پس میگیرم رد شد. لازم به ذکر است، طبقِ مدارکِ ارسالی از سوی هلپرِ مربوطه، عملکردِ ایشان صحیح بوده است. همچنین از شما شاکی محترم @QUiP درخواستِ اصلاح و عدم انجام تهدید برای هلپر و دیگر بازیکنان را خواستاریم. در صورتِ تکرار جهت تهدیدِ بازیکنان، با شما برخورد خواهد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده