Irangamer2022 ارسال شده در May 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2023 NickName:Irangamer2022 پیشنهاد : در موقعیت GunShop LS در نزدیکی HQ Medic در پیانه جاده ها هیچ چیزی به غیر از درخت نیست جاده رو میگم به نظر من اگر نرده اضافه بشه اینطوری زیباتر میشه دومین پیشنهاد برای زیبایی در فرودگاه یا همون محل Spawn شدن بازیکنان ها این یک پیشنهاد برای کاربرده کاربردی هست چون اونجا رفت و آمد ماشین ها زیاده و افرادی که زیر گرفته میشن زیادن بهتره که یه نرده هم اونجا بزنیم که اونجایی که همه پلیر ها اسپاون میشن نیان همه رو زیر نگیرن در ایستگاه پلیس چند درخت و پرچم بزارید در جای پارک پلیس PD LS اونجا خلاقیتش رو می سپارم به شما می تونید یک Bot شخصیت در Spawn فرودگاه به عنوان راهنما تازه کاران بزارید که چطور می تونن از دستور [Helpme/] استفاده کنند سپاس گذارم از تیم کارکنان ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در May 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: پیشنهاد : در موقعیت GunShop LS در نزدیکی HQ Medic در پیانه جاده ها هیچ چیزی به غیر از درخت نیست جاده رو میگم به نظر من اگر نرده اضافه بشه اینطوری زیباتر میشه دومین پیشنهاد برای زیبایی در فرودگاه یا همون محل Spawn شدن بازیکنان ها این یک پیشنهاد برای کاربرده کاربردی هست چون اونجا رفت و آمد ماشین ها زیاده و افرادی که زیر گرفته میشن زیادن بهتره که یه نرده هم اونجا بزنیم که اونجایی که همه پلیر ها اسپاون میشن نیان همه رو زیر نگیرن در ایستگاه پلیس چند درخت و پرچم بزارید در جای پارک پلیس PD LS اونجا خلاقیتش رو می سپارم به شما بخواطر سنگین شدن مپ یا کندی نت (از نظر لود نشدن مپ) حتی جزیره ها هم حذف شدن (فعلا) بعید میدونم این پیشنهاد شما هم قبول بشه! در 3 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: می تونید یک Bot شخصیت در Spawn فرودگاه به عنوان راهنما تازه کاران بزارید که چطور می تونن از دستور [Helpme/] استفاده کنند زمانی که یه پلیر جدید میاد تو سرور هلپر به صورت خودکار میاد بالا سرش تا اموزش های لازمه رو بده / جدا از اینا همینطور که وارد بازی میشین خوده سرور یسری اموزش هارو بهتون میده ویرایش شده May 2, 2023 توسط Learning 1 (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در May 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: NickName:Irangamer2022 پیشنهاد : در موقعیت GunShop LS در نزدیکی HQ Medic در پیانه جاده ها هیچ چیزی به غیر از درخت نیست جاده رو میگم به نظر من اگر نرده اضافه بشه اینطوری زیباتر میشه دومین پیشنهاد برای زیبایی در فرودگاه یا همون محل Spawn شدن بازیکنان ها این یک پیشنهاد برای کاربرده کاربردی هست چون اونجا رفت و آمد ماشین ها زیاده و افرادی که زیر گرفته میشن زیادن بهتره که یه نرده هم اونجا بزنیم که اونجایی که همه پلیر ها اسپاون میشن نیان همه رو زیر نگیرن در ایستگاه پلیس چند درخت و پرچم بزارید در جای پارک پلیس PD LS اونجا خلاقیتش رو می سپارم به شما می تونید یک Bot شخصیت در Spawn فرودگاه به عنوان راهنما تازه کاران بزارید که چطور می تونن از دستور [Helpme/] استفاده کنند سپاس گذارم از تیم کارکنان ArSaCiA همه این نرده پرده ها تو مراسمای خاص مثل چهارشنبه سوری، عید نوروز و... اضافه میشد، دهنمون سرویس میشد هم کرش میخوردیم هم نمیشد با ماشین رفت داخل Civil Spawn و جاهایی که نرده و از این چیزا داشت. ویرایش شده May 3, 2023 توسط Cocaine ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 بله درست است که FPS/Drop داریم ولی هر چقدر که Object و زیبایی های بیشتری به بازی اضافه شود و این تیر برقا پاک شود سرور بهتر میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در May 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 در 7 ساعت قبل، Sergeant گفته است: بله درست است که FPS/Drop داریم ولی هر چقدر که Object و زیبایی های بیشتری به بازی اضافه شود و این تیر برقا پاک شود سرور بهتر میشود. بله در سرور تیر برق ها واقعا مزاحم هستن ولی فکر نکنم راهی برای رفع اون ها باشه بیشتر زیبایی های شهر به تیر برق هاش هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در May 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 خب من خیلی پیشنهاد های دیگه دارم که هنوز کمی از اون هه رو گفتم اگه حجم و باگ های سرور بزارن میشه ازشون استفاده کرد من همشون رو میزارم اینجا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در May 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2023 خوب نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 بنظر من باید شهر زیبا سازی بشه اما خب همین باعث میشه سیستم های ضعیف تر نتونن پلی بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، نظر اینجانب ″ - ″ میباشد. بدلیل محدودیت ها و افت FPS، تا زمان انتشار نسخه AG:Samp ویندوز (کلاینت بهینه شده)، بنظرم عملی نشود بهتر است. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 پیشنهاد من اینه که با استفاده از AGSAMP و تغییر روی دیتای بازی بیان ابجکت های قدیمی GTA رو جدید کنن و دیگه بدون اضافه شدن مپ به بازی گیم تغییراتی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 (ویرایش شده) باید ماشین برای رنت داخل اسپاون اضافه بشه آخه همه می افتن به جون هم که یه ماشین جور کنن ۴ نفر ریختن داخل ماشینم گفتم ماشین خودمه داش پیاده شد در رو قفل کردم ویرایش شده June 13, 2023 توسط Irangamer2022 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده