FaRCry ارسال شده در April 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده با لانچر اندروید AG:Samp وارد گیم شدم و به پینت بال رفتم و این ادمین اومده و میگه حالا که اومدی ایونت بیا فیلم بده و من گفتم داخل لیست پلیران رو ببین زده لانچرم • مدارک (فیلم یا عکس): بنده نمیدونم چه کسی میتونه اطلاعات لاگین بنده رو مشاهده کنه میتونید از سازنده سرور بپرسید لاگین منو چک کنن من هم رو گامپیوترم لانچر دارم و هم پی سی و به علت خرابی پی سی با گوشی بودم 2.از هلپر پرسیدم میگن خیر نیاز نداره بعد درخواست فیلم میکنن؟ 3.درخواست انبن نمیزارم چون همینجا با منیجر عزیز تصمیم میگیرن که این کار درست بوده یا ن چون کار اشتباهی نکردم و حتی به ادمین گفتم من لانچرم ولی بن کردن @Meli@ArSaCiA@PabloEscobar ویرایش شده April 29, 2023 توسط Meli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در April 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @FaRCry شکایت شما در حال بررسی می باشد، همچنین از هاستر عزیز درخواست می شود تا حداکثر 24 ساعت مدارک خود را ارسال فرمایند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در April 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2023 شکایت شما پذیرفته شد، اکانت شما هم اکنون فعال می باشد. همچنین به هاستر اخطارات لازم داده شد و مجازات شدند.- بسته شد - 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده