Frenzo ارسال شده در April 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2023 با سلام خدمت همه ی پلیر های گل آرساکیا گیم با یک مجله روزانه جذاب و پرطرفدار در خدمت شما عزیزان هستیم با توجه به اینکه امروز آلبوم شایع منتشر شد و کلی پلی هم گرفت تصمیم گرفتم تا یک مصاحبه کوتاه داشته باشیم با پلیر ها و چند سوال در مورد رپ فارسی و رپر های مورد علاقشون ازشون بپرسیم یکی از مزیت های این مجله اینه که از پلیر ها خواستم تا 3 ترک از رپر های مورد علاقشون بگن و در آخر همرو لیست میکنم و قرار میدم و میتونید اون هارو گوش بدید بریم سراغ مصاحبه پلیر رپ باز اولمون کسی نیست جز هلپر عزیزمون آقای: @Jansoz [Jansoz] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) از یاس و هیچکس، پدر عزیز. 2- سه رپر مورد علاقه؟ هیچکس، یاس و شایع 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Hichkas - Tof Shayea - Vaveyla Yas - Lal 4-نظرت در مورد نسل چهار: نسل خفن و قوی 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) تتلو و ویلسون ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز هلپر عزیزمون آقای: @DeadGamer [Rutten] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) تتلو 2- سه رپر مورد علاقه؟ تتلو، هیچکس و یاس 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ یادشون نبود (علائم مصرف گل) میگن اگه گل مصرف کنی حافظت رو از دست میدی و همیشه یادت میره چی داشتی میگفتی. چی داشتم میگفتم؟ 4-نظرت در مورد نسل چهار: چی هست (:|) 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) 021Kid و آدمای دورش پ.ن: ایشون زیاد رپ باز نبودن ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز دوست عزیزمون آقای: @hoomansa [Hoomansa] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) بهرام و پیشرو 2- سه رپر مورد علاقه؟ پیشرو، بهرام و شایع 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Pishro - Ghabil Bahram - Inja irane Shayea - Vaveyla 4-نظرت در مورد نسل چهار: نظر خاصی ندارم 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) - ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز دوست عزیزمون آقای: @Noise [Noise] (ایشون و دوست عزیزشون موزی کوشولو) 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) وقتی 12 سالم بود پسر خالم خوره ی رضا پیشرو بود و از اون طریق آشنا شدم 2- سه رپر مورد علاقه؟ پیشرو، سورنا و پوری 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Pishro - Chaghal name Sorena - Zendegi hiphopi Poori - Troll 4-نظرت در مورد نسل چهار: عالی ولی ویو بگیر. موقعی که همه ی نسل ها خواب بودن و ترکی نمیدادن (مخصوصا نسل 1) فعال تر شدن و هر هفته ترک جدید میدادن که یهویی شنیده شدن. دریل خوندشون خیلی تاثیر داشته چون یک سبکیه که تاحالا تو ایران دیده نشده و یه چیز جدید هست و چیز جدید همیشه جذابه ولی در کل محتوا نداره. ولی تو ماشین میشه گوششون کرد (منظورشون بخاطر دریل بودن و بیس خفن آهنگ ها هستش) 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) hiphopologist : چون از کار با سرطان و دانیال اصلی اومد بالا (با اینکه بدشون میاد ولی بازم گوش میدن) Wilson: چون زیاد مست میکنه و تو اموری که بهش مربوط نیست دخالت میکنه. ولی ویلسون رو خیلی دوست داره (جواد خیابانی: ) Alireza Jj: جی جی نباید بخونه و باید همون بیتشو بزنه پ.ن: با اینکه بدشون میاد ولی بازم گوش میدن (رپ باز لجندری) ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ خوب میرسیم به پایان این مصاحبه در آخر چند تا ترک هم خودم معرفی میکنم برید گوش کنید و لذت ببرید از اینکه کوتاه بود متاسفم چون واقعا حوصله ادیت و مصاحبه ی زیاد نداشتم اگه حمایت کردید مجله بعدی رو منفجر میکنم میرسیم به ترک های پیشنهادی: (علاوه بر ترک هایی که دوستان پیشنهاد دادن) Hichkas - Tof Shayea - Vaveyla Yas - Lal Pishro - Ghabil Bahram - Inja irane Sorena - Zendegi hiphopi Poori - Troll Pishro - Chaghal name اونایی که دوستان گفتن ╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌ اونایی که من پیشنهاد میدم (همه سبک و خواننده هست) Hiphopologist - Nabayad Hiphopologist - Cardi 1&2 Hiphopologist - Ghors 1&2 Hiphopologist - 1402 Hiphopologist - Moon Hiphopologist ft Isam - WHISTLER Chvrsi - 52hz Kiarap X Majhool - Azmayeshgah Chvrsi - Azmayeshgah Ribar - Azmayeshgah 3zavar - Poolad 3zavar X Roody - Bikhial Dalu - Asare manfi 2 Eycin - Busted 2 Eycin ft Tiem - Owji Eycin - 115 Ribar - Kheshab Ribar - Bahman Amir khalvat - Paranoia Young Sudden - Leak Daniyal - Chaki Gdaal - Leyla ro bordan Young Sudden ft Chvrsi - Hate ll Fadae - Hezar ta maznun Fadae - Abi Ghermez سعی کردم بیشتر از نسل 4 بزارم بلکه ترکاشون رو گوش بدید و ببینید چقدر خوبن نسل 1 هم که ماشالله خودتون تهشو در اوردید و استادید اگر هم ترک پیشنهادی خفنی دارید خوشحال میشم کامنت کنید تا ماهم استفاده کنیم و لذت ببریم خوشحال میشم نظر بدید و حمایت کنید ممنونم! خیلی دوستون دارم و تا مجله ی بعدی فعلا بدرود 4 نقل قول 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در April 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2023 پلی کن هرچی که داری بسم الله شایع پوریا بهرام چاووشی بهرام مهراد (داداشم)واویلاعالی تا باشه از این مجله های خفن آماده همکاری هستم همیشه 3> 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 عالییی بود دادا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 (ویرایش شده) عالی بود خدا قوت ویرایش شده April 28, 2023 توسط Abolfaazl نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 خیلی هم عالی zetar جان نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 عالی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Frenzo ارسال شده در April 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 در 12 ساعت قبل، Jansoz گفته است: عالی تا باشه از این مجله های خفن آماده همکاری هستم همیشه 3> فدات شم سطون، عشقی در 3 ساعت قبل، Seyedalii گفته است: عالییی بود دادا قربونت داداش در 3 ساعت قبل، Abolfaazl گفته است: عالی بود خدا قوت خیلی ممنون آقا ابولفضل گل در 3 ساعت قبل، Mizox گفته است: خیلی هم عالی zetar جان ممنونم عزیز دل در 2 ساعت قبل، iSpicy گفته است: عالی سپاس عزیزم نقل قول 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 در 12 ساعت قبل، ZeTaR گفته است: با سلام خدمت همه ی پلیر های گل آرساکیا گیم با یک مجله روزانه جذاب و پرطرفدار در خدمت شما عزیزان هستیم با توجه به اینکه امروز آلبوم شایع منتشر شد و کلی پلی هم گرفت تصمیم گرفتم تا یک مصاحبه کوتاه داشته باشیم با پلیر ها و چند سوال در مورد رپ فارسی و رپر های مورد علاقشون ازشون بپرسیم یکی از مزیت های این مجله اینه که از پلیر ها خواستم تا 3 ترک از رپر های مورد علاقشون بگن و در آخر همرو لیست میکنم و قرار میدم و میتونید اون هارو گوش بدید بریم سراغ مصاحبه پلیر رپ باز اولمون کسی نیست جز هلپر عزیزمون آقای: @Jansoz [Jansoz] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) از یاس و هیچکس، پدر عزیز. 2- سه رپر مورد علاقه؟ هیچکس، یاس و شایع 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Hichkas - Tof Shayea - Vaveyla Yas - Lal 4-نظرت در مورد نسل چهار: نسل خفن و قوی 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) تتلو و ویلسون ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز هلپر عزیزمون آقای: @DeadGamer [Rutten] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) تتلو 2- سه رپر مورد علاقه؟ تتلو، هیچکس و یاس 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ یادشون نبود (علائم مصرف گل) میگن اگه گل مصرف کنی حافظت رو از دست میدی و همیشه یادت میره چی داشتی میگفتی. چی داشتم میگفتم؟ 4-نظرت در مورد نسل چهار: چی هست (:|) 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) 021Kid و آدمای دورش پ.ن: ایشون زیاد رپ باز نبودن ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز دوست عزیزمون آقای: @hoomansa [Hoomansa] 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) بهرام و پیشرو 2- سه رپر مورد علاقه؟ پیشرو، بهرام و شایع 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Pishro - Ghabil Bahram - Inja irane Shayea - Vaveyla 4-نظرت در مورد نسل چهار: نظر خاصی ندارم 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) - ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ پلیر رپ باز دوممون کسی نیست جز دوست عزیزمون آقای: @Noise [Noise] (ایشون و دوست عزیزشون موزی کوشولو) 1- از چه طریقی با رپ آشنا شدید؟ (کدوم رپر) وقتی 12 سالم بود پسر خالم خوره ی رضا پیشرو بود و از اون طریق آشنا شدم 2- سه رپر مورد علاقه؟ پیشرو، سورنا و پوری 3- ترک پیشنهادی از رپر های مورد علاقه؟ Pishro - Chaghal name Sorena - Zendegi hiphopi Poori - Troll 4-نظرت در مورد نسل چهار: عالی ولی ویو بگیر. موقعی که همه ی نسل ها خواب بودن و ترکی نمیدادن (مخصوصا نسل 1) فعال تر شدن و هر هفته ترک جدید میدادن که یهویی شنیده شدن. دریل خوندشون خیلی تاثیر داشته چون یک سبکیه که تاحالا تو ایران دیده نشده و یه چیز جدید هست و چیز جدید همیشه جذابه ولی در کل محتوا نداره. ولی تو ماشین میشه گوششون کرد (منظورشون بخاطر دریل بودن و بیس خفن آهنگ ها هستش) 5-چند تا رپر که بدت میاد؟ (ترجیحا با دلیل) hiphopologist : چون از کار با سرطان و دانیال اصلی اومد بالا (با اینکه بدشون میاد ولی بازم گوش میدن) Wilson: چون زیاد مست میکنه و تو اموری که بهش مربوط نیست دخالت میکنه. ولی ویلسون رو خیلی دوست داره (جواد خیابانی: ) Alireza Jj: جی جی نباید بخونه و باید همون بیتشو بزنه پ.ن: با اینکه بدشون میاد ولی بازم گوش میدن (رپ باز لجندری) ﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎ خوب میرسیم به پایان این مصاحبه در آخر چند تا ترک هم خودم معرفی میکنم برید گوش کنید و لذت ببرید از اینکه کوتاه بود متاسفم چون واقعا حوصله ادیت و مصاحبه ی زیاد نداشتم اگه حمایت کردید مجله بعدی رو منفجر میکنم میرسیم به ترک های پیشنهادی: (علاوه بر ترک هایی که دوستان پیشنهاد دادن) Hichkas - Tof Shayea - Vaveyla Yas - Lal Pishro - Ghabil Bahram - Inja irane Sorena - Zendegi hiphopi Poori - Troll Pishro - Chaghal name اونایی که دوستان گفتن ╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌ اونایی که من پیشنهاد میدم (همه سبک و خواننده هست) Hiphopologist - Nabayad Hiphopologist - Cardi 1&2 Hiphopologist - Ghors 1&2 Hiphopologist - 1402 Hiphopologist - Moon Hiphopologist ft Isam - WHISTLER Chvrsi - 52hz Kiarap X Majhool - Azmayeshgah Chvrsi - Azmayeshgah Ribar - Azmayeshgah 3zavar - Poolad 3zavar X Roody - Bikhial Dalu - Asare manfi 2 Eycin - Busted 2 Eycin ft Tiem - Owji Eycin - 115 Ribar - Kheshab Ribar - Bahman Amir khalvat - Paranoia Young Sudden - Leak Daniyal - Chaki Gdaal - Leyla ro bordan Young Sudden ft Chvrsi - Hate ll Fadae - Hezar ta maznun Fadae - Abi Ghermez سعی کردم بیشتر از نسل 4 بزارم بلکه ترکاشون رو گوش بدید و ببینید چقدر خوبن نسل 1 هم که ماشالله خودتون تهشو در اوردید و استادید اگر هم ترک پیشنهادی خفنی دارید خوشحال میشم کامنت کنید تا ماهم استفاده کنیم و لذت ببریم خوشحال میشم نظر بدید و حمایت کنید ممنونم! خیلی دوستون دارم و تا مجله ی بعدی فعلا بدرود عالیی بود، اولین مجله ای بود ک اینقدر خوشم اومد ازش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما @ZeTaR مجله ی شما تایید شد. موفق باشید. نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.