Unavailable ارسال شده در April 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2023 درود؛ یکی از مشکلاتی که دسته ویژه به خصوص گارد از آن رنج میبرند دسترسی هاستر ها به ریزو درشت اقلیت است؛ بر فرض مثال بنده هاستر هستم و میخوام راب بزنم، لیدر اقلیت گارد میشم و چک میکنم ببینم رانر لو نرفته؟ کسی مشکوک نیست به بانکی که میخوایم راب بزنیم؟ آیا کسی Bank Patrol هست یا خیر؟! و هیچکس هم نمیتواند مدرک علیه آن هاستر بگیرد و از او شکایت بکند لذا خواهشمندیم چت اقلیت را برای هاستر ها ببندید (R/) هاستر نیازی به چت اقلیت ندارد؛ باتشکر. @ArSaCiA 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در April 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2023 پیشنهاد بسیار عالی نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۵ در 23:47، Muerta گفته است: درود؛ یکی از مشکلاتی که دسته ویژه به خصوص گارد از آن رنج میبرند دسترسی هاستر ها به ریزو درشت اقلیت است؛ بر فرض مثال بنده هاستر هستم و میخوام راب بزنم، لیدر اقلیت گارد میشم و چک میکنم ببینم رانر لو نرفته؟ کسی مشکوک نیست به بانکی که میخوایم راب بزنیم؟ آیا کسی Bank Patrol هست یا خیر؟! و هیچکس هم نمیتواند مدرک علیه آن هاستر بگیرد و از او شکایت بکند لذا خواهشمندیم چت اقلیت را برای هاستر ها ببندید (R/) هاستر نیازی به چت اقلیت ندارد؛ باتشکر. @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohsen2099 ارسال شده در May 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2023 خوبه ولی علی اهمیت نمیدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2023 آنتن هایی که هست، صداها را از ریشه های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست. 2 4 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 در 22 ساعت قبل، Supervisor گفته است: آنتن هایی که هست، صداها را از ریشه های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 یاد شهدا کمتر از شهادت نیست (بندی از چرتو پرت های آنتن ها) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 مخالفم، هاستر ها هم هزینه میکنن و حقشونه این قابلیت هارو داشته باشن، همین الآنشم از وار دادن منع شدن. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AceS ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱۸ در 01:03، Blank گفته است: یاد شهدا کمتر از شهادت نیست (بندی از چرتو پرت های آنتن ها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 اول ایکنه اسمش ادمین پولی نیست هاستره، هاستر میاد ۲،۵ تا ۲،۹ میده هاستری میگیره بعد از /ML محرومش کنن و نتونه لذتشو ببره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 پیشنهاد شما من را به فکر پیشنهاد بهتر انداخت. عدم توانایی دیدن چت فکشن تا یک ساعت پس از ML Hoster 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۶ در 08:04، TheExpert گفته است: پیشنهاد شما من را به فکر پیشنهاد بهتر انداخت. عدم توانایی دیدن چت فکشن تا یک ساعت پس از ML Hoster + نقل قول اون که داد دستم بیسه رو .... - اون که خواست انقد بشم فس الان ..... اون که دنبالِ فرصته .... - نسخهِ قُدرتو ..... اون که خواست نقطه ضعفمو بدونه - اون که کشید برام نقشرو ..... اون که گفت نبخشیشو .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱۶ در 18:49، Supervisor گفته است: آنتن هایی که هست، صداها را از ریشه های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست. دیوار موش داره موشک گوش داره نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 حق بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 02:37، Nikotin گفته است: دیوار موش داره موشک گوش داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 03:37، Nikotin گفته است: دیوار موش داره موشک گوش داره نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 نظرمه نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 یک چت خوصصی دیگه به درد نمیخوره برای هاستر، یک جوری بشه که اصلا نتونند چت رو ببیند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 از نظر من کسی که ماهی سه میلیون تومن میده برای بازی بایدم ی همچین قابلیتی داشته باشه تا بتونه ی راب تمیز بزنه و هیچ کاپی نفهمه. ی جور نفوذی محسوب میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 مشگل از هاستر نیس دره خونتو محکم ببند همسایه رو دزد نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 هاستر پولی ؟ یاد یه چیز دیگه افتادم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 به نظرم نمیشه کاری کردم چون کسایی که هاستر میشن پول زیادی پرداخت کردند نمیشه اونارو محروم کرد چون پول زیادی دادن و حقشو دارن نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 در ۱۴۰۲/۲/۵ در 22:47، Unavailable گفته است: درود؛ یکی از مشکلاتی که دسته ویژه به خصوص گارد از آن رنج میبرند دسترسی هاستر ها به ریزو درشت اقلیت است؛ بر فرض مثال بنده هاستر هستم و میخوام راب بزنم، لیدر اقلیت گارد میشم و چک میکنم ببینم رانر لو نرفته؟ کسی مشکوک نیست به بانکی که میخوایم راب بزنیم؟ آیا کسی Bank Patrol هست یا خیر؟! و هیچکس هم نمیتواند مدرک علیه آن هاستر بگیرد و از او شکایت بکند لذا خواهشمندیم چت اقلیت را برای هاستر ها ببندید (R/) هاستر نیازی به چت اقلیت ندارد؛ باتشکر. @ArSaCiA پیشنهاد جالبیه معفق باشی نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.