ARAWMIXIA ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 (ویرایش شده) سلام. بعضی از آپدیت های شما خیلی عذاب آور و واقعا بدرد نخوره یکیش همین که باید حتما در ماه 15 ساعت اکتیوتی داشته باشی برای خرید خانه و تجارت از طرفی اکتیویتی زدن را اینقدر سخت کردید که من توی 1 ماه که بازی میکنم تیو سایت فقط نهایتا برای من 5 ساعت اکتیویتی زده و من چندماهه دارم بازی میکنم 1 خونه نمیتونم بخرم این اپدیت های مزخرف چیه میذارید ؟ بجای اینکه بازی رو راحت تر و روال تر کنید رو به روز با بعضی از آپدیت ها عصبانیت و در نهایت از دست دادن پلیر رو رقم میزنید... ------ یا لاقل ایتم گلدی بذارید که کسایی که مثل ما کمتر بازی میکنن توی خرید تجارت ها یا خانه و ... دچار مشکل نباشن . من 5 صبح تا 10 شب سرکار هستم. ظرفیت house ها هم اینقدر کم کردید که یک خانه به زور برای اجاره پیدا میشه اونم توی دوقوز اباده@ArSaCiA ویرایش شده April 19, 2023 توسط ARAWMIXIA 1 1 نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در هم اکنون، ARAWMIXIA گفته است: سلام. بعضی از آپدیت های شما خیلی عذاب آور و واقعا بدرد نخوره یکیش همین که باید حتما در ماه 15 ساعت اکتیوتی داشته باشی برای خرید خانه و تجارت از طرفی اکتیویتی زدن را اینقدر سخت کردید که من توی 1 ماه که بازی میکنم تیو سایت فقط نهایتا برای من 5 ساعت اکتیویتی زده و من چندماهه دارم بازی میکنم 1 خونه نمیتونم بخرم این اپدیت های مزخرف چیه میذارید ؟ بجای اینکه بازی رو راحت تر و روال تر کنید رو به روز با بعضی از آپدیت ها عصبانیت و در نهایت از دست دادن پلیر رو رقم میزنید...@ArSaCiA امکان ندارد +بسته شد 1 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در 1 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: سلام. بعضی از آپدیت های شما خیلی عذاب آور و واقعا بدرد نخوره یکیش همین که باید حتما در ماه 15 ساعت اکتیوتی داشته باشی برای خرید خانه و تجارت از طرفی اکتیویتی زدن را اینقدر سخت کردید که من توی 1 ماه که بازی میکنم تیو سایت فقط نهایتا برای من 5 ساعت اکتیویتی زده و من چندماهه دارم بازی میکنم 1 خونه نمیتونم بخرم این اپدیت های مزخرف چیه میذارید ؟ بجای اینکه بازی رو راحت تر و روال تر کنید رو به روز با بعضی از آپدیت ها عصبانیت و در نهایت از دست دادن پلیر رو رقم میزنید...@ArSaCiA دقیقا . خب اینا به فکر خودشونن نه ما 1 نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در April 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 (ویرایش شده) در هم اکنون، Mahdi91 گفته است: دقیقا . خب اینا به فکر خودشونن نه ما بهتره بگی سوء مدیریت - نبود قدرت مدیریت اگر به فکر خودشون بودن که این کارو نمیکردن!! 1000 پلیر 2 سال قبل رسیده به 200 پلیر انلاین (بیشتر مولتی) قطعا روندی که در پیش دارن اشتباهه و متوجهش هم نیستن! شما یه زمانی میرفتی گرو استریت لذت میبردی الان شده متروکه ی خونه هایی که همه گولدی شدن و هیچ کس اونجا نیست!!!! ویرایش شده April 19, 2023 توسط ARAWMIXIA 1 نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در 4 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: بهتره بگی سوء مدیریت - نبود قدرت مدیریت اگر به فکر خودشون بودن که این کارو نمیکردن!! 1000 پلیر 2 سال قبل رسیده به 200 پلیر انلاین (بیشتر مولتی) قطعا روندی که در پیش دارن اشتباهه و متوجهش هم نیستن! شما یه زمانی میرفتی گرو استریت لذت میبردی الان شده متروکه ی خونه هایی که همه گولدی شدن و هیچ کس اونجا نیست!!!! Taligh -boro yeja dg bazi kon nabinamet فقط یه عده محدودی یادشونه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در 4 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: دقیقا . خب اینا به فکر خودشونن نه ما توطئه در کار است. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در April 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در هم اکنون، Supervisor گفته است: توطئه در کار است. مگه فیلم جناییه / از 2014 توی این سرور بودم و قطعا دوست دارم پیشرفت کنه چون از بازی داخلش لذت میبرم . و این وظبفه یکی یکی از کاربراس که از این سرور لذت میبره و دوس داره که راحت باشه تیو این سرور . قطعا اگر فکری به حال این مسئله بشه خوب به محبوبیت خود مجموعه افزوده میشه. نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در 2 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: مگه فیلم جناییه / از 2014 توی این سرور بودم و قطعا دوست دارم پیشرفت کنه چون از بازی داخلش لذت میبرم . و این وظبفه یکی یکی از کاربراس که از این سرور لذت میبره و دوس داره که راحت باشه تیو این سرور . قطعا اگر فکری به حال این مسئله بشه خوب به محبوبیت خود مجموعه افزوده میشه. توطئه بزرگ در کار است. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در 8 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: سلام. بعضی از آپدیت های شما خیلی عذاب آور و واقعا بدرد نخوره یکیش همین که باید حتما در ماه 15 ساعت اکتیوتی داشته باشی برای خرید خانه و تجارت از طرفی اکتیویتی زدن را اینقدر سخت کردید که من توی 1 ماه که بازی میکنم تیو سایت فقط نهایتا برای من 5 ساعت اکتیویتی زده و من چندماهه دارم بازی میکنم 1 خونه نمیتونم بخرم این اپدیت های مزخرف چیه میذارید ؟ بجای اینکه بازی رو راحت تر و روال تر کنید رو به روز با بعضی از آپدیت ها عصبانیت و در نهایت از دست دادن پلیر رو رقم میزنید... ------ یا لاقل ایتم گلدی بذارید که کسایی که مثل ما کمتر بازی میکنن توی خرید تجارت ها یا خانه و ... دچار مشکل نباشن . من 5 صبح تا 10 شب سرکار هستم. ظرفیت house ها هم اینقدر کم کردید که یک خانه به زور برای اجاره پیدا میشه اونم توی دوقوز اباده@ArSaCiA تا اینجاس درست ولی جوری شده بود طرف میزاشت رو VPS بعدش سر ساعت xx:55 /SLEEP میزد و اکتیوتی میزد و هر شخص از 2014 تا الان اموال هاشون سر جاش بوده و الان باز کاری کرده که پلیر و مجبور بشه انلاین باشه و پلی بده تا بتونه بخره ولی سیستم اکتیوتی خیلی منطقی نیست سرساعت تایمی که زدی ریست میشه برای مثال من 38 دقیقه تایم زدم و سر ساعت میشه و تایم برام حساب نمیشع و این غیر منطقی هست بنظرم اگه تایم پلی رو بزنیم و ربطی به سرساعت نداشته باشع بهتره ! در 8 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: 1000 پلیر 2 سال قبل رسیده به 200 پلیر انلاین (بیشتر مولتی) میدونی مشکل سر چیه؟؟ سر اسلات ماشین طرف 10 ماشین داره و مجبوره حداقل 5 تا اکانت داشته باشه و انلاین بزاره که واقعا مسخرس حداقل اگه تعداد اسلات بیشتر بود 100% بهتر بود و مولتی نبود! نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 14:35، ARAWMIXIA گفته است: بهتره بگی سوء مدیریت - نبود قدرت مدیریت اگر به فکر خودشون بودن که این کارو نمیکردن!! 1000 پلیر 2 سال قبل رسیده به 200 پلیر انلاین (بیشتر مولتی) قطعا روندی که در پیش دارن اشتباهه و متوجهش هم نیستن! شما یه زمانی میرفتی گرو استریت لذت میبردی الان شده متروکه ی خونه هایی که همه گولدی شدن و هیچ کس اونجا نیست!!!! حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 18:06، Asir گفته است: Taligh -boro yeja dg bazi kon nabinamet فقط یه عده محدودی یادشونه یادش بخیر SS شو تا همین هفته پیش داشتم نگاه میکردم 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 02:53، ARAWMIXIA گفته است: سلام. بعضی از آپدیت های شما خیلی عذاب آور و واقعا بدرد نخوره یکیش همین که باید حتما در ماه 15 ساعت اکتیوتی داشته باشی برای خرید خانه و تجارت از طرفی اکتیویتی زدن را اینقدر سخت کردید که من توی 1 ماه که بازی میکنم تیو سایت فقط نهایتا برای من 5 ساعت اکتیویتی زده و من چندماهه دارم بازی میکنم 1 خونه نمیتونم بخرم این اپدیت های مزخرف چیه میذارید ؟ بجای اینکه بازی رو راحت تر و روال تر کنید رو به روز با بعضی از آپدیت ها عصبانیت و در نهایت از دست دادن پلیر رو رقم میزنید... ------ یا لاقل ایتم گلدی بذارید که کسایی که مثل ما کمتر بازی میکنن توی خرید تجارت ها یا خانه و ... دچار مشکل نباشن . من 5 صبح تا 10 شب سرکار هستم. ظرفیت house ها هم اینقدر کم کردید که یک خانه به زور برای اجاره پیدا میشه اونم توی دوقوز اباده@ArSaCiA برای house اگه تایم خرید به 5 ساعت و نگه داشتن به 10 برسه خوبه و برای بیز ها خرید 10 و نه داشتن 15 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.