PANDORA ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 سلام من یک پیشنهاد دارم در مورد پلیر های تازه وراد هستش. چند بار من به یک مشکل بزرگ برخورد کردم که واقعا جای تاسف داره برای بعضی از پلیر های که وارد کاپ میشن و به خاطر اکتیویتی اصلا بعضی چیز هارو رعایت نمیکنن و اصلا براشون مهم نیست امروز صبح یک شخص لول 1 تازه وارد دراگ داشت امده CNN میگه کسی دراگ میخواد بعد FBI فریسک میکنه میره NG هم میاد اخطار میده اون پلیر با متن ها اشنا نیست تا بیاد متنو بخونه w6 میشه میره زندان بعد میگیم چرا پلیر دیگه وارد گیم نمیشه. من یک lawer پیدا کردم رفتیم زندان که ازادش کنیم اصلا بلد نبود bail قبول کنه که ازاد بشه من بار ها این موضوع رو دیدم لطفا یه قانون بذارین برای پلیر های تازه وارد که اول بازی زده نشه ممنون 1 نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، PANDORA گفته است: سلام من یک پیشنهاد دارم در مورد پلیر های تازه وراد هستش. چند بار من به یک مشکل بزرگ برخورد کردم که واقعا جای تاسف داره برای بعضی از پلیر های که وارد کاپ میشن و به خاطر اکتیویتی اصلا بعضی چیز هارو رعایت نمیکنن و اصلا براشون مهم نیست امروز صبح یک شخص لول 1 تازه وارد دراگ داشت امده CNN میگه کسی دراگ میخواد بعد FBI فریسک میکنه میره NG هم میاد اخطار میده اون پلیر با متن ها اشنا نیست تا بیاد متنو بخونه w6 میشه میره زندان بعد میگیم چرا پلیر دیگه وارد گیم نمیشه. من یک lawer پیدا کردم رفتیم زندان که ازادش کنیم اصلا بلد نبود bail قبول کنه که ازاد بشه من بار ها این موضوع رو دیدم لطفا یه قانون بذارین برای پلیر های تازه وارد که اول بازی زده نشه ممنون با هات موافقم به نظر بنده برای پلیر های تازه وارد زیر لول 5 قانونی زده بشه که به این افراد وانتدی داده نشه برای افراد تازه وارد نه مولتی اگر وانتدی دریافت کردن CMD برای لیدر های اقلیت کاپ یا ادمین های سرور قرار داده بشه که وانتد اون فرد رو پاک کنن ویرایش شده April 18, 2023 توسط Jamaica 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در April 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 (ویرایش شده) خیلی عالی میشه اگر کسای که وانتد دران هم به لول میرفت زندان مثلا افراد کمتر از لول 5 وانتد 6 10 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 15 وانتد 6 . 20 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 25 وانتد 6 . 40 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 35 وانتد 6 . 60 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 45 وانتد 6 . 70 دقیقه زندانی میشد افراد بالاتر از +50 وانتد 6 . 1:30 دقیقه زندانی میشد @ArSaCiA این فقط یک مثاله ویرایش شده April 18, 2023 توسط PANDORA 1 نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 7 دقیقه قبل، Jamaica گفته است: با هات موافقم به نظر بنده برای پلیر های تازه وارد زیر لول 5 قانونی زده بشه که به این افراد وانتدی داده نشه برای افراد تازه وارد نه مولتی اگر وانتدی دریافت کردن CMD برای لیدر های اقلیت کاپ یا ادمین های سرور قرار داده بشه که وانتد اون فرد رو پاک کنن همچنین پلیس های اقلیت برای این طور افراد اون هارو Arrest نکنن مگر اینکه نظم سرور بهم بزنن نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 11 دقیقه قبل، Jamaica گفته است: به نظر بنده برای پلیر های تازه وارد زیر لول 5 قانونی زده بشه که به این افراد وانتدی داده نشه اگه فریسک فقط برای زیر 5 ارور بده بهتره چون اینجوری طرف سو استفاده میکنه همش DM یا کارجک میکنه. چون لایسنس ها بعد 3 4 میتونی بگیری و لزومی نداره افراد زیر 5 فریسک داده بشن. نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 24 دقیقه قبل، PANDORA گفته است: سلام من یک پیشنهاد دارم در مورد پلیر های تازه وراد هستش. چند بار من به یک مشکل بزرگ برخورد کردم که واقعا جای تاسف داره برای بعضی از پلیر های که وارد کاپ میشن و به خاطر اکتیویتی اصلا بعضی چیز هارو رعایت نمیکنن و اصلا براشون مهم نیست امروز صبح یک شخص لول 1 تازه وارد دراگ داشت امده CNN میگه کسی دراگ میخواد بعد FBI فریسک میکنه میره NG هم میاد اخطار میده اون پلیر با متن ها اشنا نیست تا بیاد متنو بخونه w6 میشه میره زندان بعد میگیم چرا پلیر دیگه وارد گیم نمیشه. من یک lawer پیدا کردم رفتیم زندان که ازادش کنیم اصلا بلد نبود bail قبول کنه که ازاد بشه من بار ها این موضوع رو دیدم لطفا یه قانون بذارین برای پلیر های تازه وارد که اول بازی زده نشه ممنون موافقم ولی برام سواله اون فرد لول 1 که بلد نیست متن وانتد رو بخونه با همون لول رفته دراگ خریده تازه اومده ک بفروشه !! 1 1 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در April 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 7 دقیقه قبل، Mizox گفته است: موافقم ولی برام سواله اون فرد لول 1 که بلد نیست متن وانتد رو بخونه با همون لول رفته دراگ خریده تازه اومده ک بفروشه !! یه شغله شاید خرید و فروش دراگو کسی بهش یاد داده چون من با lawyer و NG وارد زندان شدیم هر کاری کردیم که بتونیم ازادش کنیم متاسفانه نتونستیم اصلا بلد نبود از CMD استفاده کنه نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 44 دقیقه قبل، PANDORA گفته است: شخص لول 1 تازه وارد دراگ داشت لول فردی که میگید 1 بوده دراگ خریده؟ فرد بلد بوده دراگ بخره و همراه داشتن دراگ ام معلومه که غیر مجازه ولی با این حال دراگ خریده ولی به نظرم اگر افراد لول پایین دراگ خریدن و مولتی نبودن وارن وانتد نیاد بهتره تا قانون براش گذاشته بشه نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 6 ساعت قبل، PANDORA گفته است: سلام من یک پیشنهاد دارم در مورد پلیر های تازه وراد هستش. چند بار من به یک مشکل بزرگ برخورد کردم که واقعا جای تاسف داره برای بعضی از پلیر های که وارد کاپ میشن و به خاطر اکتیویتی اصلا بعضی چیز هارو رعایت نمیکنن و اصلا براشون مهم نیست امروز صبح یک شخص لول 1 تازه وارد دراگ داشت امده CNN میگه کسی دراگ میخواد بعد FBI فریسک میکنه میره NG هم میاد اخطار میده اون پلیر با متن ها اشنا نیست تا بیاد متنو بخونه w6 میشه میره زندان بعد میگیم چرا پلیر دیگه وارد گیم نمیشه. من یک lawer پیدا کردم رفتیم زندان که ازادش کنیم اصلا بلد نبود bail قبول کنه که ازاد بشه من بار ها این موضوع رو دیدم لطفا یه قانون بذارین برای پلیر های تازه وارد که اول بازی زده نشه ممنون خدایی این حق گفتی منم دیدم یه پلیر ماشین یکی دزدیده بود بعد پیاده شد می خواست به کاپ بگه من نمی دونستم وانتد میگیرم درجا کیلش کرد خیلی دلم سوخت 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 میتونن کاری کنند مثل متریال باید برای دراگ طرف لول مشخصی داشته باشه واینکه اگر کاری کنه تو به لول 1 وانتد ندی خب اون لول 1 تا اخر عمر هم نمیفهمه کار خلاف باعث میشه مجرم محصوب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 15:39، PANDORA گفته است: یه شغله شاید خرید و فروش دراگو کسی بهش یاد داده چون من با lawyer و NG وارد زندان شدیم هر کاری کردیم که بتونیم ازادش کنیم متاسفانه نتونستیم اصلا بلد نبود از CMD استفاده کنه بل 50k سل میکردی بدبخت لول یک از کجا بیاره این پولو 1 نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در April 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 10 ساعت قبل، AtaTurk گفته است: بل 50k سل میکردی بدبخت لول یک از کجا بیاره این پولو کافر همه رابه کیش خود پندارد 1 نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 نظرم + هست کل تاپیک در نظر گرفته بشه! نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 نظرم + هست در در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 14:15، PANDORA گفته است: خیلی عالی میشه اگر کسای که وانتد دران هم به لول میرفت زندان مثلا افراد کمتر از لول 5 وانتد 6 10 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 15 وانتد 6 . 20 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 25 وانتد 6 . 40 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 35 وانتد 6 . 60 دقیقه زندانی میشد افراد کمتر از 45 وانتد 6 . 70 دقیقه زندانی میشد افراد بالاتر از +50 وانتد 6 . 1:30 دقیقه زندانی میشد @ArSaCiA این فقط یک مثاله نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود بر شما، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. با پیشنهادات شما موافقم، اگر چه نیاز به بررسی و تایید نهایی دارد. ( تاپیک منتقل شد ) نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.