Berkley ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: سلام راستش چند روزی هست که AG:SAMP اندروید نصب کردم و به یک مشکل مواجه شدم من تویه فکشن TTC هستم و با AG:SAMP اندروید نمیشه ماشین هارو TOW کرد چون تویه اندروید که دکمه ALT نیست تنها راهش هم اینکه یا یک دکمه براش اضافه بشه یا یک CMD که بهتره دکمه اضافه بشه که وقتی بزنی ماشین TOW بشه. @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 با سلام خدمت شما دوست عزیز شما باید نزدیک ماشین شید و اهرم ماشین که بصورت یک فلش رو به بالا یا پایین هست رو بزنید تا ماشین tow شود 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
iSpicy ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 در 31 دقیقه قبل، Omid گفته است: با سلام خدمت شما دوست عزیز شما باید نزدیک ماشین شید و اهرم ماشین که بصورت یک فلش رو به بالا یا پایین هست رو بزنید تا ماشین tow شود نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه
MaSiH ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 سلام و درود: دوست عزیز نزدیک ماشین شید و طبق گفته های @Omid اهرم ماشین رو به سمت بالا بکشید ماشین شما Tow خواهد شد. 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه
Berkley ارسال شده در April 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 سلام ممنون بابت کمک هاتون مشکلم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 @Berkley Tow کردن ماشین ها در AG:SAMP گزینه ی جدا دارد و اگر ماشینی که شرایط Tow کردن را داشته باشد نزدیک آن باشید گزینه ی Tow کردن ظاهر میشود. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.