Auto ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 (ویرایش شده) سلام اگه میشه یک سیستم صوتی که در ماشین بتوان گذاشت اضافه کنید که صدای اهنگ به بیرون ماشین هم برود که انقدر هر روز پلیر ها mute نشن ۲۰۰مین و یک دستور (CMD) برای تنظیم صدا (volume) اضافه کنید.برای مثال (1-100)Setvolume/.(ولی در sbiz spray یک گزینه هست که اون سیستم است ولی اصلا هیچ فایده ای ندارد. یکی دیگه هم تغییر اب و هوا مثل بارانی و برفی و ... و ممنون از اضافه کردن شغل جدیده oil worker و درآمد عالی آن. یکی دیگه هم وقتی کلا درحد ۳ ثانیه با ماشین چپ میکنیم و دوباره صاف میشیم ماشین اتیش نگیره به مولا هر چی پول جمع میکنم پول بیمه این ماشین میدم و یه چیز دیگه یکی راهنما برای این ماشین ها اضافه کنید. یه چیز دیگه لطفا برای این خلاف رفتن یک مجازات مثل وانتد یا جریمه بزارید به مولا همش دارم تصادف میکنم ماشین منفجر میشه اون داشمون هم فرار تشکر ❤ ویرایش شده April 12, 2023 توسط hamidreza1234 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 7 دقیقه قبل، hamidreza1234 گفته است: یکی دیگه هم وقتی کلا درحد ۳ ثانیه با ماشین چپ میکنیم و دوباره صاف میشیم ماشین اتیش نگیره به مولا هر چی پول جمع میکنم پول بیمه این ماشین میدم این فیکس کنن بهتره چون نه خود gta sa افلاینش اینطوریه نه سرورای دیگه که بگیم باگ اشکالات سمپه. تو خود افلاین و سرورای دیگه که امتحان کردم وقتی ماشین کامل چپ شه و دیگه نتونی صاف کنی اتیش میگیره اینجا وقتی چپ میشی 2 ثانیه دیر تر صاف کنی اتیش میگیره. رو مخ ترین مشکل سروره ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Auto ارسال شده در April 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 یکی دیگه هم امکان خرید حداقل ۲ ماشین یا موتور بدون بودن premium لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 پیشنهاد تکراری نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 (ویرایش شده) درود بر شما، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. سیستم موزیک که صدای آن به بیرون از ماشین برود، باعث ایجاد مزاحمت برای بازیکنان میشود. آب و هوای برفی و بارانی (که تقریبا هر دوی آن موجود است) به دلیل مشکلات Performance که برای بازیکنان به وجود می آورد، تنها مواقع مورد نیاز (مثل کریسمس) اضافه یا فعال میشوند. چپ شدن ماشین و کم شدن بیمه، در کل مشکلات زیادی برای بازیکنان به وجود آورده که در حال حاضر، به دلیل جلوگیری از Abuse به این حالت در آمده و موقتا امکان تغییر آن وجود ندارد. (تا امکان پیاده سازی راه حلی بهتر). پیشنهادات شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. ویرایش شده February 16 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده