Chernobyl ارسال شده در April 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: عینکم سفید شده و ابجکتش به درستی لود نشده (در نسخه Xenon) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s2.uupload.ir/css/images/udl6.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در ویدئو میتونید مشاهده کنید @ArSaCiA نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 2, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2023 درود. آیا زمانی که این اتفاق میافتد، امکانش هست که به مکان Toys/ بروید و از منوی Models عکس بدید که در آن قسمت هم آیا سفید میباشد یا خیر؟ همچنین بعد از Reattach کردن (Detach و Attach مجدد) این Toy با دستور T/ همچنان سفید میباشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: Attach درود این مشکل با Reattach هم حل نمیشه در ۱ ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: Toys فقط روی Glass15 این مشکل هست نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2023 درود. من هم به این باگ برخوردم ولی به صورتی یادم رفت گزارش کنم و اینکه من هم روی کلاهم روی نسخه ی Xenon این باگ رخ داده نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2023 در 3 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: Toy در 4 دقیقه قبل، Farab گفته است: درود طبقه گفته های علی نسخه Plasma نسخه تکمیلی از گیم نیس ولی متاسفانه برای من برعکس هستش نسخه Plasma: نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در April 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2023 در 21 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. آیا زمانی که این اتفاق میافتد، امکانش هست که به مکان Toys/ بروید و از منوی Models عکس بدید که در آن قسمت هم آیا سفید میباشد یا خیر؟ همچنین بعد از Reattach کردن (Detach و Attach مجدد) این Toy با دستور T/ همچنان سفید میباشد؟ کلا بعد از چندبار Relog رنگ تویز ها سفید میشن من چند بار این اتفاق برام افتاده و وقتی که کلا بازی رو بستم و خارج شدم اوکی شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۳ در 11:29، Robert گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: عینکم سفید شده و ابجکتش به درستی لود نشده (در نسخه Xenon) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در ویدئو میتونید مشاهده کنید @ArSaCiA بازی رو از نسخه Xenon خارج کن نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 این باگ رو موقعی که ورژنِ بتا بود توی ماتریکس گزارش کرده بودم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۱/۱۳ در 14:38، ArSaCiA گفته است: درود. آیا زمانی که این اتفاق میافتد، امکانش هست که به مکان Toys/ بروید و از منوی Models عکس بدید که در آن قسمت هم آیا سفید میباشد یا خیر؟ همچنین بعد از Reattach کردن (Detach و Attach مجدد) این Toy با دستور T/ همچنان سفید میباشد؟ باسلام.. وقتی تو گیم میاید معمولا اون toys یی رو که use دارید، اینطوری میشه من یبار برام اسکین هم این شکلی شد، ازش عکس دارم که در روز های آتی قرار میدم.. ویرایش شده May 31, 2023 توسط AMir11 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 23 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 درود. این باگ در نسخه 1.1.0.4 برطرف شده است. (تا انتشار آن صبر کنید و مجدد تست کنید اگر کسی باز هم برایش اتفاق افتاد عکس ارسال کند) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 والا ما ک هردو حالت تست کردیم هر از چند گاه سیبیلا سفید میشه moustache 2 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 در ۱۴۰۳/۱/۴ در 05:30، Ali گفته است: درود. این باگ در نسخه 1.1.0.4 برطرف شده است. (تا انتشار آن صبر کنید و مجدد تست کنید اگر کسی باز هم برایش اتفاق افتاد عکس ارسال کند) در نسخه 1.1.0.4 متاسفانه مشاهده میشه در Matrix ارسال شد. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.