TheHeRo ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: تعلیق بی دلیل - من هیچ خرید و فروش با پول واقعی تا حالا نداشتم و هیچ مدرکی از من مطمئنم که وجود نداشته که با پول واقعی خرید و فروش کرده باشم. نه اصلا قصد این کارو داشتم نه تا حالا شماره کارتی به کسی دادم نه از کسی شماره کارت گرفتم. این آقا لطفا مدارکشونو ارائه بدن که واقعا این کارو کردم. طوری که سجاد به آقای Spicy عزیز توضیح دادن من یه پولی برای ایشون انتقال دادم سر این پوله منم تعلیق شدم. تنها جا به جایی مالی که صورت گرفته بین منو اقای Spicy بوده که رفیقمه و این جا به جایی مالی هم به پول بازی بوده نه واقعی. از من پول خواسته منم 10 میل بهش انتقال دادم که بعدا هرموقع پول دستش اومد بهم برگردونه. اصلا برنگردوند هم فدای سرش فقط میخوام بدونم الان این قضیه چه ربطی به تعلیقی ما داره؟ پس دیگه به رفیقامونم کلا دیگه قرض یا هدیه ندیم چون آقا سجاد شک میکنن که ما مثلا فلان قدر پول دادیم به رفیقمون یا واس تولدش بهش اینفرنوس مفتی دادیم یعنی حتما پشت این قضیه یه خرید و فروش با پول واقعی هست. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک رو باید اقا سجاد بدن که بدون دلیل زده همه ی اکانت های ما رو تعلیق کرده و UCP اکانت ما رو دفترنقاشی کردن. بن لاگ اکانت های: 7 3 6 !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 با سلام خدمت شما شاکی محترم؛ مدارک و دفاعیه بنده برای موسس ارسال شد. "Staff note" 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @TheHeRo شکایت شما هم اکنون درحال بررسی می باشد از شکیبایی شما متشکریم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 9, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 درود. Spicy پس از دریافت پول شما، پول شما را با اموال دنیای واقعی بر ضد قوانین معامله کردند. با توجه به شواهد Spicy نقش واسط را دارد و این شخص واسط خرید و فروش دیگران میشده است بنابراین در صورتی که این پول قرض بوده به پیام خصوصی در لینک زیر مراجعه کنید و توضیحات خواسته شده را ارائه دهید: https://forum.arsacia.ir/messenger/59822/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 13, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده