Gorgin ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 11:29، KINGBATMAN گفته است: سلام من KingMostafa هستم و ساعت 11:11 دقیقه با مدیک تماس گرفتم مدیک در ساعت 11:19 دقیقه امروز اومد و به من هیل داد من به عنوان یک پلیس که در گارد خدمت میکنم 8 دقیقه تایم زیادی هستش اگر میشه لطفا قانونی اضافه کنید که پلیس هر جا که باشه اگر جونش کم باشه باید در سریعترین زمان ممکن برسد وگرنه مثلا FW و در صورت تکرار FP80 بشه مردم که الاف نیستن 10 دقیقه یا 20 دقیقه صبر کنن تا یک پزشک بیاد میخوای بیایم زیر پاهاتم یباره تمیز کنیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 00:59، KINGBATMAN گفته است: سلام من KingMostafa هستم و ساعت 11:11 دقیقه با مدیک تماس گرفتم مدیک در ساعت 11:19 دقیقه امروز اومد و به من هیل داد من به عنوان یک پلیس که در گارد خدمت میکنم 8 دقیقه تایم زیادی هستش اگر میشه لطفا قانونی اضافه کنید که پلیس هر جا که باشه اگر جونش کم باشه باید در سریعترین زمان ممکن برسد وگرنه مثلا FW و در صورت تکرار FP80 بشه مردم که الاف نیستن 10 دقیقه یا 20 دقیقه صبر کنن تا یک پزشک بیاد مخالفم. اقا مصطفی شاید اون مدیک LV باشه شما SF خب حتما طول میکشه تا برسه در ضمن مگه کشکه که انقدر راحت FW بگیره بعد اخراج شه اینجوری بشه 50 درصد مدیک ها اخراج میشن We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 02:05، Proofessor گفته است: 5 حالت یکی دیگه دراگ FBI مواد میزنه. ووی ووی • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۶ در 01:29، TheMasTeR گفته است: اضافه شدن قانون زیر: درصورتی که سرویسِ کینگ موستوفا را قبول کردید و تا 1 دقیقه به او نرسیدید مجازات میشوید. (مجازات بار اول FW در صورت تکرار Taligh) Taligh - Naresidan be guard We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود بر شما، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده