DoNaLd ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من با یه برنامه اسکرین ریکوردر شروع به ریکورد از صفحه بازی کردم،وقتی شروع ب ریکورد کردم و چت باکس باز بود، بازی هنگ کرد و هیچ دکمه ای کار نمیکنه داخل فیلم هم مشخصه هر چقد کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/xrecorder_29032023_110108_abgv.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چت باکس رو باز کنید، با برنامه xrecorder (برنامه ای که من استفاده میکردم) شروع به ریکورد کنید، میبینید که همه چی هنگ میکنه. البته شاید مشکل از گوشیه من باشه ولی باز تست کنید شاید برا شما هم این طوری باشه. @ArSaCiA 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 فقط یک بار اینطوری شد؟ یا هربار که ریکورد میگرفتید؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 وقتی اینجوری میشه یه بار از بازی با دکمه HOME خارج شین و یک بار دیگه بیاین 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 6 دقیقه قبل، Farab گفته است: فقط یک بار اینطوری شد؟ یا هربار که ریکورد میگرفتید؟ هر بار این داستانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 این به دلیل نمایان شدن دیالوگ دیگری توسط گوشی شماست، احتمالاً همزمان در یک برنامه صحبت دیگر هستید که باعث نمایان شدن این دیالوگ میشود، در هر صورت این مشکل برطرف خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 18 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 این مشکل برطرف شد. لطفاً پس از انتشار نسخه 1.1.0.8 مجدد تست نمایید و نتیجه را ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 5 ساعت قبل، Ali گفته است: این مشکل برطرف شد. لطفاً پس از انتشار نسخه 1.1.0.8 مجدد تست نمایید و نتیجه را ارسال کنید. همین باگو ده بار من گزارش دادم، اهمیتی داده نشد جالبه این تاپیک براتون گزارش تکراری نیست.. @Ali متأسفانه رد هم شده.. @Blank جالب نیست؟ 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 19 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 11 ساعت قبل، Fail گفته است: جالبه این تاپیک براتون گزارش تکراری نیست.. تاریخ ارسال تاپیک شما: 2024-01-22 تاریخ ارسال این تاپیک: 2023-03-29 گزارش شما تکراری بوده و اول این گزارش ثبت شده. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 @Ali جان تست شد و برطرف شده ولی وقتی ریکورد رو شروع میکنم fps افت شدیدی پیدا میکنه در حالی که قبلن این مشکل نبود. پ.ن: موقع باز کردن چت باکس fps افت پیدا میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 19 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: @Ali جان تست شد و برطرف شده ولی وقتی ریکورد رو شروع میکنم fps افت شدیدی پیدا میکنه در حالی که قبلن این مشکل نبود. پ.ن: موقع باز کردن چت باکس fps افت پیدا میکنه درود. ببخشید میام وسط تایپیک اما من با گوشی Redmi 9 در گذشته به محض رکورد کردن با برنامه Xrecorder چت میومد بالا و کلا بازی Freeze می شد. موفق باشید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 3 ساعت قبل، Vortlu گفته است: درود. ببخشید میام وسط تایپیک اما من با گوشی Redmi 9 در گذشته به محض رکورد کردن با برنامه Xrecorder چت میومد بالا و کلا بازی Freeze می شد. موفق باشید. فیکس شده هم اکنون عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 20 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 در ۱۴۰۲/۱/۹ در 12:28، DoNaLd گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Arlo.png - توضیح کامل باگ: با سلام من با یه برنامه اسکرین ریکوردر شروع به ریکورد از صفحه بازی کردم،وقتی شروع ب ریکورد کردم و چت باکس باز بود، بازی هنگ کرد و هیچ دکمه ای کار نمیکنه داخل فیلم هم مشخصه هر چقد کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/xrecorder_29032023_110108_abgv.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چت باکس رو باز کنید، با برنامه xrecorder (برنامه ای که من استفاده میکردم) شروع به ریکورد کنید، میبینید که همه چی هنگ میکنه. البته شاید مشکل از گوشیه من باشه ولی باز تست کنید شاید برا شما هم این طوری باشه. @ArSaCiA چند بار بدون اینکه ریکورد کنم با این باگ مواجه شدم داستان من چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 1 دقیقه قبل، AIPHA گفته است: چند بار بدون اینکه ریکورد کنم با این باگ مواجه شدم داستان من چیه اگه همچنان با این باگ مواجه میشید لطفا فیلم ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 27 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 این باگ برطرف شده. در غیر این صورت فیلم را در گزارش جدیدی ارسال نمایید. جوایز به ArLo اهدا گردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده