DoNaLd ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام وقتی وارد بینکو میشید و toys/ میزنید، وقتی میخاید slot رو عوض کنید و جلو بزنید، از صفحه خارج شده و وارد تنظیمات بازی میشه نمیدونم مشکل از لانچره یا گوشی من ولی فکر کنم باگ باشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/inshot_20230329_111201455_6qu3.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): وارد بینکو بشید و toys/ بزنید و slot رو عوض کنید. @ArSaCiA ویرایش شده March 29, 2023 توسط DoNaLd . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (ویرایش شده) این مورد رو فک کنم کنم به علی گفته بودم با عدد اسلات رو عوض کنید تا فیکس بشه ویرایش شده March 29, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: این مورد رو فک کنم کنم به علی گفته بودم با عدد اسلات رو عوض کنید تا فیکس بشه ماله مینی مپی هست که سمت راست صفحه گذاشته شده. بهتره زمانی که /Toys میزنیم مپ کلا غیرفعال بشه تا زمانی که کارش تموم بشه بعد با زدن ضربدر که سمته چپ صفحه گذاشته شده فعال بشه همچنین دو مشکل دیگه هم هست یکیش لگ و فریز هنگام تعویض کردن صفحه /Clothes یکیش کوچیک بودن دکمه های ست کردن تویز (تنظیم انها) @ArSaCiA ویرایش شده March 29, 2023 توسط Robert 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 درود. کمی منوی Toys Studio به پایین کشیده شد، لطفاً مجدد تست نمایید، یادتان باشد که انگشتتان مسلماً بالاتر از منو نباید برود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. کمی منوی Toys Studio به پایین کشیده شد، لطفاً مجدد تست نمایید، یادتان باشد که انگشتتان مسلماً بالاتر از منو نباید برود. با سلام، فیکس شد ممنون ویرایش شده June 1, 2023 توسط DoNaLd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 درود، جوایز ارسال شد و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده