Arian ارسال شده در June 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2017 (ویرایش شده) با سلام MR.]Mohamad.] شكايت شما در مورد DM رد شد. (مدارك كافی نيست.) شكايت شما در مورد فحاشی قبول شد، عضو مورد نظر اخطار لفظی دريافت كرد.در صىورت تكرار برخورد شديد خواهد شد. _________________________________________________________________________________ Jarl شكايت شما قبول شد.عضو مورد نظر اخطار لفظی دريافت كرد. ویرایش شده June 21, 2017 توسط Negative نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در July 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون بدون دلیل DM کردن و توهین هم کردن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad120 ارسال شده در July 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2017 در 22 ساعت قبل، hosseinjmm گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون بدون دلیل DM کردن و توهین هم کردن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: اولندش اومدی جنابعالی بیمه ماشین من رو یه دونه کم کردی چیزی نگفتم بعدش اومدی منو بکشی که دوتا تیر زدی بعدش من زدمت گفتی لاگ شدی بدبخت با اینکه من نظر نخواستم .در ضمن من کاری باهات ندارم میای تیر میزنی من چیزی نمیگم و اسکیرین نمیگیرم که چت هایی که با من کردی رو به بقیه نشون بدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 در 14 ساعت قبل، mohammad120 گفته است : اولندش اومدی جنابعالی بیمه ماشین من رو یه دونه کم کردی چیزی نگفتم بعدش اومدی منو بکشی که دوتا تیر زدی بعدش من زدمت گفتی لاگ شدی بدبخت با اینکه من نظر نخواستم .در ضمن من کاری باهات ندارم میای تیر میزنی من چیزی نمیگم و اسکیرین نمیگیرم که چت هایی که با من کردی رو به بقیه نشون بدم . با سلام شما حق ندارید جواب شکایت هارو بدید و با مدیریت صحبت میکنم میگم بهتون اخطار انجمن بدن شما مدارکی دارید از کار های من که میگید من بیمه شما رو پروندم یا کشتمتون؟ به لیدر خود اراِعه بدین در اینجا داستان نگید با تشکر!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل منو کشتن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8300528326/sa_mp_723.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون بار چندم شون هست که میان و به ماشین من و خودم تیر اندازی میکنند! لطفا اقدامات لازم برای برخورد صورت بگیره. • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8300737950/wmplayer_2017_07_16_23_04_26_055.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 با سلام @hosseinjmm شکایت شما علیه [amir.a2] قبول شد. بازیکن مورد نظر اخطار اقلیت (Faction Warn) دریافت کرد. @mohammad120 به دلیل دفاع از خود در قسمت شکایت اعضا اخطار اقلیت (Faction Warn) دریافت کردید. @SamaNBrave بازیکن مورد نظر در اخطار لفظی (AV) دریافت کرد. در صورت تکرار اشتباه توسط بازیکن برخورد شدید خواهد شد.با تشکر از شکایت شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiirHosein ارسال شده در July 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به ماشین تیر اندازی میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/filelink/wwxjojg8thSs/3l4o_avc_gta_sa_2017-07-12_03-43-22-86.mp4 نقل قول Everybody is like Moon They have a darkness part that never show to anybody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReGina ارسال شده در July 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با توجه به اینکه زمانی که شخص توی فکشن باشه و توهین با بازیکن کنه براش مجازات تعیین میشه و fw میگیره ممنون میشم لیدر محترم بررسی و رسیدگی کنند باتشکر • شاهد ها: تصویر • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMoltafet ارسال شده در July 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 (ویرایش شده) با سلام خدمت بازیکن محترم. بازیکن .Fandak. شکایت شما قبول شد، Miomi یک اخطار اقلیت دریافت کرد. بازیکن Saman.Gh شکایت شما قبول شد، Miomi یک اخطار اقلیت دریافت کرد. بازیکن مربوطه با حداکثر مجازات از اقلیت اخراج شدند. ممنون از گزارش شما، موفق باشید. ویرایش شده July 22, 2017 توسط MohammadMoltafet 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YASER ارسال شده در July 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2017 آیا شما مدرکی دارید که یکی از اعضای این فکشن قانون شکنی کرده است؟ بله به همراه مدرک خود آن را در اینجا گزارش دهید. • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با این اقا کاری ندارم ولی ایشون چتد بار ماشینمو ترکوند بعدش هی بهمون تیر اندازی میکرد • شاهد ها: nemesis__r • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8301524718/Desktop.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در July 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام . این اقا در بالای ساختمان به من و بقیه player ها تیراندازی میکنن و وقتی میگم عکس گرفتم میزارم forum فحاشی میکنند بار اولشونم نیست لطفا رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: عکس ها گویا هستند . • مدرک/عکس یا فیلم: عکس از تیراندازی ایشون بالای ساختمان : http://uplod.ir/gyvfhr8j6sw8/Tir_andazi_va_fahashi_.rar.htm عکس از فحاشی ایشون بعد از تیر اندازی : http://s6.uplod.ir/i/00891/4skr12o1pudy.png نقل قول ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YASER ارسال شده در July 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2017 ایا شما مدرکی دارید که یکی از اعضای این فکشن قانون شکنی کرده است؟ بله به همراه مدرک خود آن را در اینجا گزارش دهید. • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دو مرطبه هم منو مورده اسابته گولوله قرار داد و دو بار ماشینمو ترکوندهمه چی تو مدرکی که اراعه میدم معلومه • شاهد ها: nemesis__r • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8301524718/Desktop.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imdone ارسال شده در July 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اد دادن بر ماشین تورنادو منم زنگ زدم بر taq زدن قبول کرد رفتیم گف سر باید بدی گفتم قیمت خونه من بیشتره ک حرف بدی زدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 27, 2017 توسط MOHMDTM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kia ارسال شده در August 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بیخود و بی جهت چندین بار DM کردن • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AidinWildCat ارسال شده در August 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2017 با سلام@kia شكايت شما در مورد DM رد شد. (مدارك كافی نيست.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در August 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خیلی واضحه dm ایشون /whokill و مدرک call 110 گویا همچیز هست • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminSkyrim ارسال شده در August 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2017 در 3 ساعت قبل، mohamadTIGGER گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خیلی واضحه dm ایشون /whokill و مدرک call 110 گویا همچیز هست • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام من کو اورگینزر ایونت بودم و ایشون امد اورگینزر مارو کشت و میبیند ساعت 14:16 هستش یعنی ایشون در ایونت کشته شده عکس از این ک من کو ایونت انتخاب شدم و حتی ساعت رو هم ببینید کی انتخاب شدم : http://s8.picofile.com/file/8304670950/sa_mp_150.png اینم مدرک فیلمی ک ایشون رو در ایونت کشتم و بعد این ک کشتم تهمت و دروغ هایی گفت : http://s9.picofile.com/file/8304672726/gta_sa_2017_08_26_13_18_36_565.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در August 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2017 (ویرایش شده) بنام خالق هستی و از بین برنده دقل دروغ در هستی! دوست عزیز بنده بچه ک نیستم سرمو داری شیره میمالی ساعت 14:16 دقیقه بنده رو کشتی بعد از Orginazer برای اینکه برات داستان نشه سوال میپرسی co بشم درصورتی که نه در /e گفتن و شما حتی time stamp تون روشن نبوده برای سواستفاده از مدرک تا اینجا! ___________________________________________________________________________________________________________ طیق فیلمت.ن کارتون عالیه بتده رو dm کردید و شما جزو شرکت کننده ها بودید که حق کیل بنده رو نداشتید ممنون از همکاریتون! طبق مدک بنده شما بعد از کیل کردن من میری از orginazer اجازه co میگیری اگر مدرکی مبنی بر ساعت دقیق دارید بدید وگرنه طبق قانون و مدارک اراعه شده شما متکی بر dm هستید و جای شکی نمیمونه! مدرک اراعه میشه در گزارش اعضا تا admin jail هم بشین بفهمید کیل دادن بی مورد چ عواقبی داره! ویرایش شده August 27, 2017 توسط mohamadTIGGER نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در August 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2017 و درضمن اضافه کنم شما اصلا در اونت نبودید ! مدرکی بدید که جایی که بودید اونت بوده! یا صحنه سازی! شما حتی مدرک اینکه در اونت بودید رو ندارید! مدارکتن کافی نیست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AidinWildCat ارسال شده در August 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2017 با سلام @mohamadTIGGER شكايت شما در مورد DM رد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در August 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من نمیدونم ایشون چرا الکی بنده رو هی کیل میکنند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Speedy ارسال شده در September 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2017 با سلام Alikerman1 شکایت شما در مورد DM پذیرفته شد. بازیکن H_LoOLoO یک اخطار اقلیت دریافت کرد. 1 نقل قول ???????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miomi ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1 ایشون منو میکشه 2 از بازی میره بیرون 3 در منطقه امن تیراندازی میکنه لطفا اعضا تون رو کنترل کنید ممنون میشم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8307483726/gta_sa_2017_09_26_12_31_51_269.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miomi ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1 ایشون منو میکشه 2 از بازی میره بیرون 3 در منطقه امن تیراندازی میکنه لطفا اعضا تون رو کنترل کنید ممنون میشم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8307483726/gta_sa_2017_09_26_12_31_51_269.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.