مؤسس Ali ارسال شده در March 16, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 42 دقیقه قبل، Shayawn گفته است: قبلا نبود تازه اینجوری شده آپدیت ۴شنبه سوری احتمال زیاد بعد از قرار گرفتن دکوراسیون در نقشه این اتفاق افتاده. پس از حذف آن این مشکل برطرف میشود. نقل قول لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در March 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 10 ساعت قبل، MrViper گفته است: نیاز به ریستارت سیستمت نیست از طریق تسک منیجر بازی رو ببند و این مشکل برای اکثریته و بازی هم باز مشکل خورده امشب دیگه تمومه چهارشنبه سوری یکم سبک میشه گیم ولی در کل تا زمانی که میخواین AGsamp بیارین هوای لانچر داشته باشین مشکلات داره زیاد میشه داش اگه تا این مرحله هم میرسید اوکی بود....مشکل اینجاس که وقتی ریکانکت میدی کلا تو همون صفحه بازی میمونه و هرچی alt tab یا هرچیز دیگه ای رو میزنی هیچجوره نمیتونی بری رو دسکتاپ و تنها راه چاره ریستارت سیستمه! نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 1 ساعت قبل، Syd گفته است: داش اگه تا این مرحله هم میرسید اوکی بود....مشکل اینجاس که وقتی ریکانکت میدی کلا تو همون صفحه بازی میمونه و هرچی alt tab یا هرچیز دیگه ای رو میزنی هیچجوره نمیتونی بری رو دسکتاپ و تنها راه چاره ریستارت سیستمه! Ctrl + alt + delete بزن اونجا بزن رو دکمه G کیبورد تا gta sa پیدا شه بعد End task کن اوکی میشه لازم نیست ریست کنی فعلا برای ریلاگ از Q/ استفاده کنین تا آبجکت های ۴ شنبه سوری حذف شه اوکی میشه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Willirama ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 قبلا هر 9 بار که ریلوگ میدادیم این طوری میشد الان دیکه ریلوگ نمیدیم q/ میدیم نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه
Palycity ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 مشکل از سمپ هست که مپری هایی که ادد میشه بعد از ریکانکت درجا کرش میکنه داخل چهارشنبه سوری و عید و هالووین با اونت های دیگه پیش میاد نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 در 2 ساعت قبل، Palycity گفته است: مشکل از سمپ هست که مپری هایی که ادد میشه بعد از ریکانکت درجا کرش میکنه داخل چهارشنبه سوری و عید و هالووین با اونت های دیگه پیش میاد بی زحمت افکت ها و مپری ها رو کم کنید هم تصادف کمتر میکنیم هم راحت بازی میکنیم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه
Palycity ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 در 4 ساعت قبل، BraveGod گفته است: بی زحمت افکت ها و مپری ها رو کم کنید هم تصادف کمتر میکنیم هم راحت بازی میکنیم با تشکر داش دست من نیست ولی خودمم قبول دارم واقعا خیلی بیمه لامبورگینی ترکوندم خودمم زجر کشیدم نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 Fixed نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 Cshot بیار باو نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Lich ارسال شده در March 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 00:53، Shayawn گفته است: قبلا نبود تازه اینجوری شده آپدیت ۴شنبه سوری قبلا برا ما بود الان برای شمام اومده نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه
MrBiG ارسال شده در March 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2023 من هم بعد از از آپدیت ۴شنبه سوری اینطور میشه نقل قول لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در March 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2023 @ArSaCiA بعد اپدیت عید هم اینطور شد کلا اوضاع خیلی خیته الان با لانچر که رسمی ترین نسخه و بیشترین نسخه ای که ازش پشتیبانی میشه اینطوره اگر AG:SAMP بیاد دیگه هلاک میشیم از یه سو مشکلات اندروید و از یه سو مشکلات سیستم که سخت میشه دیگه مشکلات ما رفع بشن پیشناهاد میدم سعی کنید فعلا این مشکلات رو حل کنید تا تو AG:SAMP هم پیش نیاد یا حداقل تیم خود رو بزرگتر کنید که کار شما اسون تر بش اگر حمایت بشه من به شخصه حاضرم تبلیغ کننده سرور بشم و اشتباهی که پیش اومده رو رفع کنم اشتباه اینه که به صورت مستقیم با استفاده از فیلم و خلاقیت خود تبلیغ نمیکنه! شاید سایت های اینترنتی ارساکیا را بهترین سرور معرفی کنند ولی بازیکن وقتی وارد میشه این هلپر براش کافی نیست بهش بگه مجوز بگیر قوانین بخون! باید اموزش ببینه باید به جذابیت های بازی پی ببره و ببینه چه چیز هایی بازی رو جذاب می کنن صحیحه فیلم های اموزش سیستم های مختلف وجود داره ولی متأسفانه این فیلم ها برای ارشاد بازیکن برای موندن در سرور کافی نیست امیدوارم به نظر بازیکنان خود اهمیت بدید بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 @ArSaCiA این مشکل خیلی بده نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
Iranian ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 من هم وقتی که از پنل F11 ریکانکت میکنم، بعد از لاگین شدن در سرور، در مرحله لود اطلاعات حساب کاربری و ...، یهو کرش میخورم و بازی رو باید ببندم؛ بعضی مواقع هم که کلا باید از User کامپیوتر Sign out کنم! در حالات عادی این مشکل پیش نمیاد، فقط در زمانی که آپدیتهای خاص داریم، مثل 4شنبه سوری و نوروز و ... نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 دکوراسیون نوروز برداشته شد، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 در 2 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: دکوراسیون نوروز برداشته شد، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ درست شد نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
AliAgent ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۱ در 13:25، ArSaCiA گفته است: دکوراسیون نوروز برداشته شد، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ همچنان مشکل پابرجاست، فقط کمتر شده نقل قول لینک به دیدگاه
DrDep ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۱ در 13:25، ArSaCiA گفته است: دکوراسیون نوروز برداشته شد، آیا همچنان این مشکل وجود دارد؟ Fixed نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 (ویرایش شده) متاسفانه من همچنان این مشکلو دارم ولی فقط کرش میشه و لانچر بسته میشه ویرایش شده April 8, 2023 توسط CaKe نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 والا منم به این مشکل برمیخورم، خیلی رو اعصابه نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
iSpicy ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۰ در 01:53، CaKe گفته است: متاسفانه من همچنان این مشکلو دارم ولی فقط کرش میشه و لانچر بسته میشه این فکر میکنم از خود سیستم شما باشه ??????????????? 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.