SMaRTy ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: سلام من از بازیکن Wise به خاطر فحاش شکایت کردم اما این گفت فحاشی حساب نمیشه اما ادمین Reza گفت فحاشی هست ولی درمورد سطح بالا یا پایین باید از علی اساسین بپرسم منم شکایت کردم اما این لیدر حتی اختار اقلیت هم نداد • مدارک (فیلم یا عکس): در قسمت گذارش اعضای فدرال NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمتِ شاکی محترم @Shervin1385 مدارک به سرپرست مربوطه ارسال خواهد شد. Staff note ویرایش شده March 7, 2023 توسط Markeloff 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 با سلام خدمت شما @PooYAw شکایت شما در حال برسی است... دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 سلامی مجدد @PooYAw شکایت شما تایید شد. لیدر محترم مجازات شد + بازیکن مربوطه از اقلیت اخراج خواهد شد. موفق باشید. +بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده