Carl ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 سلام خدمت تیم زحمت کش آرساکیا گیم خیلی پیش می آید که به خاطر زیاد بودن پلیس ها نتوانیم از دستشان فرار کنیم . من یک پیشنهاد دارم که ممکن است این مشکل را حل کنی. اضافه کردن شبکه فاضلاب به مپ بازی . به طوری که بتوانیم از طریف دریچه های فاضلاب سرتاسر شهر به آنجا دسترسی داشته باشیم . و به جا های دیگر شهر برویم . اینطوری خیلی راحت میتونیم پلیس ها را توی تونل گم کنیم یا برای افراد کمین کنیم. و سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. ممنون از اینکه این پیشنهاد را خواندید منتظر نظرات شما هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MuhaMMaD ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در 1 ساعت قبل، ramtin87 گفته است: سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. این سرور RPG عه نباید به RP نزدیک شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در 1 ساعت قبل، ramtin87 گفته است: سلام خدمت تیم زحمت کش آرساکیا گیم خیلی پیش می آید که به خاطر زیاد بودن پلیس ها نتوانیم از دستشان فرار کنیم . من یک پیشنهاد دارم که ممکن است این مشکل را حل کنی. اضافه کردن شبکه فاضلاب به مپ بازی . به طوری که بتوانیم از طریف دریچه های فاضلاب سرتاسر شهر به آنجا دسترسی داشته باشیم . و به جا های دیگر شهر برویم . اینطوری خیلی راحت میتونیم پلیس ها را توی تونل گم کنیم یا برای افراد کمین کنیم. و سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. ممنون از اینکه این پیشنهاد را خواندید منتظر نظرات شما هستم. داش دیگه فیلم هندی می شه کی حوصله داره یه مپ جدید بسازه؟ Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 اینجور؟ من یک پیشنهاد بهتر دارم در ادامه وقتی از اونر تونل در اومدیم یک کامیون حمل پول بیاد با موتور بریم توش و بعد بریم یکجا رو ماشین چادر بکشیم و اصلا دستور /find رو برداریم خوبه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در 16 ساعت قبل، ramtin87 گفته است: سلام خدمت تیم زحمت کش آرساکیا گیم خیلی پیش می آید که به خاطر زیاد بودن پلیس ها نتوانیم از دستشان فرار کنیم . من یک پیشنهاد دارم که ممکن است این مشکل را حل کنی. اضافه کردن شبکه فاضلاب به مپ بازی . به طوری که بتوانیم از طریف دریچه های فاضلاب سرتاسر شهر به آنجا دسترسی داشته باشیم . و به جا های دیگر شهر برویم . اینطوری خیلی راحت میتونیم پلیس ها را توی تونل گم کنیم یا برای افراد کمین کنیم. و سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. اولا اصلا عملی نمیشه دومن کی حال داره مپ کریت کنه؟ تو باشی حالشو داری؟ بعدشم اصلا گیریم این چیزی ک گفتی اومد سیستم فایند بوغه پس؟ (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 اونجوری ک من علی رو شناختم رو مپ تغییری ایجاد نمیکنه به هیچ عنوان! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ در 09:16، ramtin87 گفته است: سلام خدمت تیم زحمت کش آرساکیا گیم خیلی پیش می آید که به خاطر زیاد بودن پلیس ها نتوانیم از دستشان فرار کنیم . من یک پیشنهاد دارم که ممکن است این مشکل را حل کنی. اضافه کردن شبکه فاضلاب به مپ بازی . به طوری که بتوانیم از طریف دریچه های فاضلاب سرتاسر شهر به آنجا دسترسی داشته باشیم . و به جا های دیگر شهر برویم . اینطوری خیلی راحت میتونیم پلیس ها را توی تونل گم کنیم یا برای افراد کمین کنیم. و سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. ممنون از اینکه این پیشنهاد را خواندید منتظر نظرات شما هستم. این دیگه خیلی انتظار زیادیه چون خوده گیم سیستم فاضلاب نداره و باید ب خوده راکستار بگی که از اول بیاد و گیم و دیزاین کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAURIEL ارسال شده در March 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ در 09:16، ramtin87 گفته است: سلام خدمت تیم زحمت کش آرساکیا گیم خیلی پیش می آید که به خاطر زیاد بودن پلیس ها نتوانیم از دستشان فرار کنیم . من یک پیشنهاد دارم که ممکن است این مشکل را حل کنی. اضافه کردن شبکه فاضلاب به مپ بازی . به طوری که بتوانیم از طریف دریچه های فاضلاب سرتاسر شهر به آنجا دسترسی داشته باشیم . و به جا های دیگر شهر برویم . اینطوری خیلی راحت میتونیم پلیس ها را توی تونل گم کنیم یا برای افراد کمین کنیم. و سرور هم به RP تر شدن نزدیک میشود. ممنون از اینکه این پیشنهاد را خواندید منتظر نظرات شما هستم. کاپ زیاد باشه در هر دو صورت میگیرتت، علی هم نمیاد مپ جدید بسازه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 جالبه زیر مپ جا زیاده مپرم که بیکاره ولی خوب فکر کنم لگ زیاد ایجاد کنه. نظرم + هست. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده