Vince ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 عالی بود و یه نظری که بدم و خودت در نهایت تصمیم بگیر واسه فونت ها بکگراند نزاری حالت معمولیش خیلی قشنگ میشه یا حاشیه های فونت رو یکم سایش بیشتر کنی نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 Niceee در 4 ساعت قبل، MrViper گفته است: عالی بود و یه نظری که بدم و خودت در نهایت تصمیم بگیر واسه فونت ها بکگراند نزاری حالت معمولیش خیلی قشنگ میشه یا حاشیه های فونت رو یکم سایش بیشتر کنی عه به نظر من برعکس نقطه عطف تصویر همون کادر فونته که توجه و تمرکز چشمو میگیره به خودش اگه فقط فونت خالی بذاره اونجوری تو دید نیس نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در March 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2023 (ویرایش شده) اگر خواستید ما هم از اقلیت های دیگه میتونیم کمکتون کنیم ویرایش شده March 14, 2023 توسط iAdwin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در March 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2023 خیلی قشنگ شده نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA عالی داداش حمید اسکین آقا ابول اینجا چکر میکنه؟ ویرایش شده March 15, 2023 توسط SalvatureRiina نقل قول ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ در 00:05، HaftKhat گفته است: اقا حمید موتور پیشرفت مجموعه ارساکیا رو به گردش در اوردی. مهدی جان ما شاگرد شما داخل موشن گرافیک هستیم در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ در 13:08، MrViper گفته است: عالی بود و یه نظری که بدم و خودت در نهایت تصمیم بگیر واسه فونت ها بکگراند نزاری حالت معمولیش خیلی قشنگ میشه یا حاشیه های فونت رو یکم سایش بیشتر کنی ممنونم از نظرت بکگراند فونت برای جدا شدن رنگ فونت و بک گراند اصلی هستش که هم رنگ هستن. و اینطوری فونت بهتر دیده میشه در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ در 17:31، Mohana گفته است: Niceee عه به نظر من برعکس نقطه عطف تصویر همون کادر فونته که توجه و تمرکز چشمو میگیره به خودش اگه فقط فونت خالی بذاره اونجوری تو دید نیس بله درسته هدف منم همین بوده در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ در 14:37، iAdwin گفته است: اگر خواستید ما هم از اقلیت های دیگه میتونیم کمکتون کنیم ممنونم ازت، اسکین هارو داخل Binco به صورت test استفاده میکنم در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ در 14:50، Iliya گفته است: خیلی قشنگ شده متشکرم در 10 ساعت قبل، SalvatureRiina گفته است: عالی داداش حمید اسکین آقا ابول اینجا چکر میکنه؟ آقا معذرت دیگه بدون اجازه از عکستون استفاده کردم نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 Masterpiece نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 9 ساعت قبل، ELY گفته است: Masterpiece سلطان رادان من کوچیکتم نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA PD رو بساز نقل قول کن بفرست داش ببینیم حال کنیم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در 8 ساعت قبل، Guardian گفته است: PD رو بساز نقل قول کن بفرست داش ببینیم حال کنیم سلام، همه اقلیت ها ساخته شدن و در بخش اقلیت های ucp قابل مشاهده هستن نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 در 8 ساعت قبل، HamidCPT گفته است: سلام، همه اقلیت ها ساخته شدن و در بخش اقلیت های ucp قابل مشاهده هستن رفتم دیدم حاجی خیلی باحالههه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در March 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA سلام کار شما غیر قابل توصیف است ، تحت تاثیر قرار گرفتم و بنده هم موقعی که pc داشتم از این غلطا زیاد میکردم.. @ArSaCiA استفاده از طراحی ایشون در صفحات عضویت اقلیت بسیار کار صحیحی بود ولی به نظر من یجای کار ایراد داره... ببینید شما برای هر اقلیت یه عکس از اسکین هایی که اعضای اقلیت،(حالا در هر رانکی)میتونن بردارن،گذاشتید به همراهه ادیت هایی که وجود داره.. من پیشنهادی اینه که حالا با هماهنگی دوستان این عکس ها رو یکم معنا دار تر کنیدش - مثلا برای اقلیت تاکسی، یه ماشین Taxi یا Sultan بزارید که در حال مسافر رسانی هستند. - برای خبر نگار ها یه عکسی باشه که خبر نگار و مهمان روی مبل نشستن و درحال مصاحبه هستند و چند نفر درحال عکسبرداری از اونها هستند - امدادگران که هم عکس از تعمیر یک ماشین خراب و یدک کردن ماشینی خوبه - پلیس ها هم تعقیب یک ماشینی یا دستگیری فردی و .... خلاصه اینا رو دیگه خودتون میدونید.. الان فرض مثال شما برای صفحه ی تاکسی اومدید عکسی از اعضای اقلیت گذاشتید.. به نظرتون تاکسی بیشتر به اسکین هاش مربوطه یا ماشیناش؟ ویرایش شده March 26, 2023 توسط AMir11 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در March 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 برای دیدن بقیه ی بنر ها به صفحه UCP مراجعه کنید.@HamidCPT عالی بود داداش حمید. مثل همیشه درخشیدی. نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۶ در 09:48، Guardian گفته است: رفتم دیدم حاجی خیلی باحالههه در در ۱۴۰۲/۱/۶ در 10:53، AMir11 گفته است: سلام کار شما غیر قابل توصیف است ، تحت تاثیر قرار گرفتم و بنده هم موقعی که pc داشتم از این غلطا زیاد میکردم.. @ArSaCiA استفاده از طراحی ایشون در صفحات عضویت اقلیت بسیار کار صحیحی بود ولی به نظر من یجای کار ایراد داره... ببینید شما برای هر اقلیت یه عکس از اسکین هایی که اعضای اقلیت،(حالا در هر رانکی)میتونن بردارن،گذاشتید به همراهه ادیت هایی که وجود داره.. من پیشنهادی اینه که حالا با هماهنگی دوستان این عکس ها رو یکم معنا دار تر کنیدش - مثلا برای اقلیت تاکسی، یه ماشین Taxi یا Sultan بزارید که در حال مسافر رسانی هستند. - برای خبر نگار ها یه عکسی باشه که خبر نگار و مهمان روی مبل نشستن و درحال مصاحبه هستند و چند نفر درحال عکسبرداری از اونها هستند - امدادگران که هم عکس از تعمیر یک ماشین خراب و یدک کردن ماشینی خوبه - پلیس ها هم تعقیب یک ماشینی یا دستگیری فردی و .... خلاصه اینا رو دیگه خودتون میدونید.. الان فرض مثال شما برای صفحه ی تاکسی اومدید عکسی از اعضای اقلیت گذاشتید.. به نظرتون تاکسی بیشتر به اسکین هاش مربوطه یا ماشیناش؟ ممنونم از نظرتون، عکس های قبلی تقریبا به همین شکل گفته ی شما بودش. اما خب هدف این عکس ها فقط نشان دادن اعضای اقلیت ها بوده و بحثش کاملا جداست در در ۱۴۰۲/۱/۷ در 00:48، CillianMurphy گفته است: برای دیدن بقیه ی بنر ها به صفحه UCP مراجعه کنید.@HamidCPT عالی بود داداش حمید. مثل همیشه درخشیدی. مرسی ازت، شما لطف داری 2 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 آقا عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 22 ساعت قبل، VazirNitro گفته است: آقا عالی نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۶ در 10:53، AMir11 گفته است: الان فرض مثال شما برای صفحه ی تاکسی اومدید عکسی از اعضای اقلیت گذاشتید.. اتفاقاً زمان قرار دادنش هم جای خالی وسایل نقلیه اقلیت ها را در عکس ها احساس کردم اما رنگ بندی عکس ها بر طبق رنگ اقلیت و استفاده از HQ اقلیت مربوط جهت پس زمینه بسیار مبتکرانه و عکس های جدید بسیار زیبا هستند. با تشکر مجدد از @HamidCPT عزیز جهت طراحی این عکس ها. عکس ها هم در UCP و هم در تاپیک درخواست عضویت تمامی اقلیت ها قرار دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 @ArSaCiA در 40 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: اتفاقاً زمان قرار دادنش هم جای خالی وسایل نقلیه اقلیت ها را در عکس ها احساس کردم اما رنگ بندی عکس ها بر طبق رنگ اقلیت و استفاده از HQ اقلیت مربوط جهت پس زمینه بسیار مبتکرانه و عکس های جدید بسیار زیبا هستند. با تشکر مجدد از @HamidCPT عزیز جهت طراحی این عکس ها. عکس ها هم در UCP و هم در تاپیک درخواست عضویت تمامی اقلیت ها قرار دارد. ولی یه مشکلی داره مشکل ار طرف سرور هست نه از گرافیست! فکشن NG فقط 3 تا اسکین داره کلا بنظرم بهتره یه اسکین ادد شه واسش! چون بنرش کلا یکیه 6 تا اسکیناش (بجز لیدر) 2 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 13 ساعت قبل، Omid گفته است: @ArSaCiA ولی یه مشکلی داره مشکل ار طرف سرور هست نه از گرافیست! فکشن NG فقط 3 تا اسکین داره کلا بنظرم بهتره یه اسکین ادد شه واسش! چون بنرش کلا یکیه 6 تا اسکیناش (بجز لیدر) NG مثل PD نیست که منوی اسکیناش ۲ صفحه باشه و هر رنک ی اسکین همینش قشنگه که همه با هم برابر و برادرن GIGACHAD ولی خدایش عکس های UCP جدید نسبت به قبلش خیلی بهتر شده دست مریزاد @HamidCPT نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 21 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: اتفاقاً زمان قرار دادنش هم جای خالی وسایل نقلیه اقلیت ها را در عکس ها احساس کردم اما رنگ بندی عکس ها بر طبق رنگ اقلیت و استفاده از HQ اقلیت مربوط جهت پس زمینه بسیار مبتکرانه و عکس های جدید بسیار زیبا هستند. با تشکر مجدد از @HamidCPT عزیز جهت طراحی این عکس ها. عکس ها هم در UCP و هم در تاپیک درخواست عضویت تمامی اقلیت ها قرار دارد. از شما ممنونم که از این طراحی استفاده کردید. در 21 ساعت قبل، Omid گفته است: @ArSaCiA ولی یه مشکلی داره مشکل ار طرف سرور هست نه از گرافیست! فکشن NG فقط 3 تا اسکین داره کلا بنظرم بهتره یه اسکین ادد شه واسش! چون بنرش کلا یکیه 6 تا اسکیناش (بجز لیدر) وقتی رسیدم به NG دلم سوخت واسش، اما مجبور بودم کپی کنم تا مثل بقیه اقلیت ها بشه در 7 ساعت قبل، Aone گفته است: NG مثل PD نیست که منوی اسکیناش ۲ صفحه باشه و هر رنک ی اسکین همینش قشنگه که همه با هم برابر و برادرن GIGACHAD ولی خدایش عکس های UCP جدید نسبت به قبلش خیلی بهتر شده دست مریزاد @HamidCPT متشکرم 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در April 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در April 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۲ در 09:28، DrEaMeR گفته است: نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GreenGold ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.