رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از Fireborn

Owner

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:   JaNSoN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  FireBorn.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  

• توضیحات:  با سلام و عرض خسته نباشید خدمت Supervisor محترم.

بنده از ساب لیدر اف بی ای شکایت کردم برای نحوه تست گیری و مبنی بر اینکه ایشون av های اشتباه دادند و سوالاتی خارج از فوروم پرسیدند. و بنده رو مردود اعلام کردند. از شما تقاضا دارم پست بنده را خودتان بررسی کنید چون لیدر محترم بخش اف بی ای بدون دلیل شکایت بنده رو رد کردند. من برای حرفام مدرک دارم که اقای ساب لیدر اف بی ای اشتباه کرده و مدرک هم حرفای مشابه 2 ادمین سرور هستند. و بنده گفتم اگر احساس میکنند بنده تغییری در چت لاگ به کار بردم میتوانند ساب لیدر محترم اسکرین هایی که خودشون از تست گرفتند رو اراعه بدند.

لینک شکایت از ساب لیدر :  

که البته من قضاوت شمارو اقای ادرانیل کاملا قبول دارم و این اسکرین ها برای این است که ثابت کنم شکایتم بی دلیل نیست و بر اساس حرف های 2 ادمین شکایت کردم. 

• مدارک (فیلم یا عکس): 

حرف های Nervous 

1gnn_sa-mp-554.png

jwfc_sa-mp-561.png

zjze_sa-mp-562.png

حرف های اقای Snowy

04x6_sa-mp-564.png

ac5a_sa-mp-565.png

t542_sa-mp-566.png

qe08_sa-mp-567.png

ukca_sa-mp-568.png
2mpj_sa-mp-569.png

h41t_sa-mp-572.png

• دوست دارم که 1

Father.png

Don't Underestimate The Machine's Powe 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

لیدر و ساب لیدر مورد نظر 24 ساعت حق دفاع از خود را دارا هستند.

شکایت ادامه خواهد داشت.

??????????#

❤️ Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs   

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید.
شما بعد از تست دادن و رد شدن در آن از ساب لیدر من شکایت کردی، بعد از شکایت پیش من اومدی و از من خواستی که دوباره تست بگیرم و اینکه ساب لیدر فکشن قبول نداری و من به شما جواب منفی دادم و گفتم باید قبل از اینکه شکایت علیه ساب لیدر انجام می دادی با من صحبت می کردی و بعد گفتی "بیخیال شکایت فروم بیا تست بگیر" منم گفتم دیگه دیر شده منتظر جواب من در فروم باش. با اینکه جواب من رو شنیدی دست بردار نبودی. شما رفتی و شخصی را آوردی که باهم در سرور شروع به اذیت و آزار من کنید و با ماشین به من می کوبیدید با اینکه می توانستم به هردوی شما وانتد بدهم و شما را بکشم ولی به جای آن علت این کار را پرسیدم و شما به من گفتی که "از تو ناراحتیم و عقده داریم می خواهیم تلافی  کنیم" وقتی دیدید این کار هم جواب نداد  جلوی ادمین Power به من توهین کردی و ادمین شما را از صحبت محروم کرد.
حالا من از دوستان می خواهم که خودتون قضاوت کنین: 
1- چرا باید کسی را به اقلیت خود بیاورم که 1 صفحه کامل از شکایات فروم علیه ممبر های اقلیت من  ماله ایشونه که همه آن ها بی دلیل هستند و رد شدند.
2- چرا باید کسی را به اقلیت خود بیاورم که قوانین را به درستی بلد نیست و در عین حال می گوید که حتی از من هم در این سرور قدیمی تر است. شما چطور قدیمی هستی که حتی دستور /hcu به گوش شما هم      نخورده است.
3- چرا باید کسی را به اقلیت خود بیاورم که نه من و نه ساب لیدر فکشن را از ابتدا قبول ندارد و به من توهین کرده است.
4- چرا باید کسی را به اقلیت خود بیاورم وقتی بعد از 3 سال تجربه در کار پلیس می دانم که این فرد و همانند آن که جائز نیست اسم ببرم ولی همه می شناسند و هرکسی با دیدن اخلاق، رفتار و عملکرد این نوع            افراد می دانند که آوردن این نوع افراد به اقلیت چیزی به جز دردسر برای اقلیت  ندارد.
و اما جواب شکایت شما: 
لیدر حق دارد سوالات را از فروم بپرسد و اینطور نیست که سوالات عین مطالب ارائه شده باشد، سوالات کاملا مفهومی است و هر کسی با توجه به فهم و درکی که از خواندن مطالب فروم دارد می تواند به راحتی به سوالات پاسخ دهد. تمامی کار ها و عملکرد ساب لیدر تحت نظارت من انجام شده، افراد زیادی تست داده اند و قبول شدند (قدیمی هم نبودند). از آنجایی که شما لیدر و ساب لیدر اقلیت را قبول نداری می توانی از آنها پرسجو کنی و اینطور نیست که ما برای کسی آسان تر و یا سخت تر بگیریم. قانون برای همه یکسان است. 
نکته آخر اینکه شما به جای اینکه اعضای پلیس و یا ادمین ها را سوال پیچ کنی می توانستی به جای توهین یا خراب کردن خودت جلوی من و سرور یا شکایت بی مورد و گرفتن وقت همه، پیش من بیایی و یا با من تماس بگیری و هر سوالی که داشتی من با کمال میل به شما جواب می دادم.

با تشکر لیدر اف بی ای.

• دوست دارم که 3
لینک به دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما لیدر محترم.

اول اینکه من در درخواست عضویت خود درج کردم  < شوخ > و من در مساعلی که به کار مربوط نیست شوخی زیاد می کنم.

من اونجا داشتم با شما شوخی میکردم که کوبیدم به موتور شما و بعد علامت سوال گذاشتین و من گفتم < ازت ناراحتیم داریم خودمونو خالی میکنیم > و بعدش این اموجی رو دادم < D: > که یعنی از روی شوخ طبعی عرض کردم اگر یادتون باشه.

بنده به شما توهین نکردم و مثلا وقتی یکی کاری را انجام میدهد و بسیار تابلو است بعد از یکی می پرسد این کار یعنی چی ؟ بعد در خطاب به اون بهش میگن <  چقد خنگی تو بفهم دیگه > و من فقط این را به شما گفتم و شما جدی برداشت کردین و به عنوان بی احترامی گزارش من رو دادین.

بنده شکایاتی که کردم با توجه به قوانین فوروم هست و 2 تا از انها قبول شدند و بقیه انها چون بعضی از قوانین عوض شده است و در فوروم درج نشده است من شکایت کردم.از کجا باید بدونم که قوانینی همچون < حمل متریالس بدون مجوز باعت گرفتن متریالس ان شخص می شود > < ازاد شدن دسبند زدن و زندانی کردن در ماشین شخصی برای پلیس > قانون هایی جدید هستند اما در فوروم ذکر نشده است ؟ من بر اساس فوروم شکایت کردم اما قوانینی به تازگی اضافه شدند که در فوروم درج نشده است.

بنده بسیار با مودبانه پیش شما اومدم و گفتم از من دوباره تست بگیرین و شما از همان اول جواب رد دادین و با تندی برخورد کردین بعد باز هم تلاش کردم باز هم جواب منفی دادین بعد انتظار دارین بگم دستتون درد نکنه که 1 هفته وقت گذاشتن من رو ارزش قاعل نشدین براش ؟ که حتی یک تست دیگه بگیرید. 

بعدش سعی کردم با شما ارتباط بر قرار کنم که متوجه شدم شما بنده را بلاک کردین و دیگر پاسخگو نیستین و اگر هم بلاک نکردین اما دیگر جواب تلفن و صحبت های حضوری من را نمیدادین که همچون بلاک کردن است. سپس من شکایت خود را از شما در فوروم ذکر کردم.

در جواب به سوالات گزینشی شما :

1. قوانین تغییر کرده است و در فوروم ذکر نشده است برای همین شکایت های بنده رد شد.

2. قوانین را به درستی بلدم قوانینی که از فوروم باشند نه از ذهن تست گیرنده. شما به من بگویید دستور /hcu در کجای فوروم درج شده است ؟

3. بنده شما و ساب لیدر محترمان را قبول داشتم اما شما با بی توجی خودتان به بنده باعث تغییر نظر در عقیده ی بنده شدید

4. شما نباید افراد را بدون عمل کردشان در اقلیت پیش بینی کنید و درباره دیگران زود قضاوت نکنید.

و اما همچنان من این سوال بدون جواب را دارم

ایا توهین در /ad از کیک تا 30 روز بن دارد؟

فکر می کنم شما به خوبی قوانین را مطالعه نکرده اید نه من. 

سوالات مفهومی را از فوروم بپرسید نه از ذهن. زیرا در این لیست زیر که میبینید ننوشته است < سوالات را از ذهن خود طراحی کنید >

نحوه ی تست

سوالات تست از موضوعات ذیل خواهد بود:

- قوانین عمومی دسته ویژه

- قوانین اقلیت

- قوانین کلی

ویرایش شده توسط JanSoN

Father.png

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد

در اخر این سوال برای من پیش امده است که

حرف های شما چه ربطی به شکایت بنده دارد  ؟

من فقط میخواهم بدانم که چرا شما شکایت بنده را رد کردین.

ایشون سوال پرسیدند که من جواب درست رو دادم و ایشون av دادند اما شما در جواب گفتین کار ساب لیدر درست بوده است.

خوب شما بهتر از جواب این سوال را بدهید و اگر جوابی نداشتین من همچنان تقاضا دارم دوباره از من تست بگیرند چون رد شدن بنده به خاطر ساب لیدر بوده است.

با تشکر از شما

ویرایش شده توسط JanSoN

Father.png

لینک به دیدگاه

با سلام.

شکایت پذیرفته شد( ساب لیدر اخطار فکشن (AV) و لیدر اخطار دریافت خواهد کرد).

• بازیکن مربوطه دیگر حق دادن تست جهت ورود به فکشن را تا یک ماه دارا نخواهد بود.
  • لیدر بر ساب لیدر خود نظارت کامل را انجام داده و دقت میکند تا سوالات دقیقا همانند انجمن پرسیده شود.
  • بازیکنانی که به لیدر مداوم زنگ میزنند، مزاحمت ایجاد میکنند لیدر حق دارد از شما تست نگیرد.
  • ضمنا، هنگامی که اقلیت اعضای آن 13/15 نفر هستند، لیدر باید افرادی که تجربه ی بیشتری را دارند در اولویت بگذارند زیرا، اقلیت های اداری نیاز به افراد با تجربه و کاربلد دارد.

بسته شد.

??????????#

❤️ Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs   

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...