ElmiraKamrani58 ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 ●ایکون فولدر شخصی سازی شده توسط خودم با عنوان" آرساکیا گیم" واسه اونایی که دوست دارن به فولدر های زرد تکراری ،رنگ و روح بدهند! تو این فولدر ها میتونین ssها و مدارک های مهمتون رو نگهداری کنین توجه:(آموزش تغییر ظاهر ایکون برای افراد مبتدی) ●واسه تغییر ایکون فعلی خود، بعد از دانلود فایل زیپ و استخراج آنها، روی فولدری که قصد تغییر ظاهر اونو دارین راست کلیک کرده و گزینه ی properties زده و از زبانه customize قسمت change icon را انتخاب کرده و از قسمت Browse به محل دانلود ایکون های جدید خودتون بگردین. https://up.yekpars.com/uploads/167715510389420.zip 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saba ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 خسته نباشی، حرکت باحالی بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Karadeniz ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 لیاقتت بالاتر از ایناس خیلی زیبا شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 عالی خیلی قشنگع نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 (ویرایش شده) خوبه، خلاقانه بود ولی روی پرسپکتیو آبجکت هات خیلی باید بیشتر کار کنی و اینکه فونت نستعلیق فونت سنتی هست و تو طرح های مدرن خیلی کاربرد نداره مگر با ظرافت زیاد. ترجیحا اگه بتونی روی فونت انگلیسی کار کنی بهتره. و اینکه روی فولدر یک متن سهبعدی و برجسته زیاد جالب نیست درکل نقد من رو امیدوارم فقط واسه بهتر شدن کارات درنظر بگیری ویرایش شده February 23, 2023 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 در 4 ساعت قبل، Supervisor گفته است: فونت نستعلیق فونت سنتی هست و تو طرح های مدرن خیلی کاربرد نداره مگر با ظرافت زیاد + نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در February 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 در 4 ساعت قبل، Saba گفته است: خسته نباشی، حرکت باحالی بود. مرسی از شما در 4 ساعت قبل، salih گفته است: لیاقتت بالاتر از ایناس خیلی زیبا شده چشات قشنگ میبینهولی بازم جای کار داره. در 4 ساعت قبل، Holly گفته است: عالی خیلی قشنگع مرسیامیدوارم استفاده کنین، یه راست نره تو نابازیافت در 3 ساعت قبل، Supervisor گفته است: خوبه، خلاقانه بود ولی روی پرسپکتیو آبجکت هات خیلی باید بیشتر کار کنی و اینکه فونت نستعلیق فونت سنتی هست و تو طرح های مدرن خیلی کاربرد نداره مگر با ظرافت زیاد. ترجیحا اگه بتونی روی فونت انگلیسی کار کنی بهتره. و اینکه روی فولدر یک متن سهبعدی و برجسته زیاد جالب نیست درکل نقد من رو امیدوارم فقط واسه بهتر شدن کارات درنظر بگیری با سپاس از نظرات و نقد سازنده شما اولین بارم بود ایکون مونتاژ میکردم با همین دو کلمه که قبلا ذخیره کرده بودم شروع کردم،ایده استفاده از کلمات فارسی رو بعضی چیزهای کلیشه ای که چشممون بهش عادت کرده خیلی نو به نظر میرسه (جملات فارسی رو تیشرت ها×و اسمای خودرو ها داخلی که حروف لاتین جای خودشونو به حروف فارسی دادن) سعی میکنم واسه پک بعدی کارم از نظرات شما استفاده کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 در 1 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: مرسیامیدوارم استفاده کنین، یه راست نره تو نابازیافت نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2023 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2023 نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در February 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2023 مثل همیشه متفاوت و عالی نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 عالی و زیباست نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.