Iranian ارسال شده در November 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2017 سلام میگن به علت تبلیغ با اکانت تلگرام یک شخث دیگه. من به زور میرم تلگرام خودم. با اکانت یه نفر دیگه برم تبلیغ کنم؟؟؟ رسیدگی کنید آقا!!! من بی گناهم. داشتم میرفتم جاب مکانیک ، یهو بن شدم. نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در November 24, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2017 http://uupload.ir/files/hd7e_sa-mp-012.png نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در November 24, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2017 از ساعت ۳ امروز تا ساعت ۹ هم جایی بودم اصلا تو سرور نبودم. عرفان یا همون E.VI.DI ، ساب لیدر معلم مدرسه هم شاهده!! نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در November 24, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2017 من اصلا آیدی تلگرامم فرق میکنه. منی که بعد ۱ سال ، دوباره هوس بازی کردم ، تازه هم اومدم تو اقلیت معلم ، دیوانه ام مگه خودم یکاری کنم که خودمو محروم کنم؟؟ امیدوارم حق به حقدار برسه! نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 با سلام. شما رفع محرومیت شدید. +بسته شد. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.