ElmiraKamrani58 ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 تقویم محتوا یکی از بخشهای مهم در بازاریابی محتوا محسوب میشود، که به شما کمک میکند برنامه و زمان بندی دقیق و کاملی جهت انتشار محتواهای وب داشته باشین.مهمترین نقش یک تقویم محتوا در بازاریابی محتوایی این است که شما تاریخها را فراموش نکنید! و به بهترین شکل ممکن زمان خود را مدیریت کنین. -این یه نمونه آزمایشی هست که واسه بهمن ماه ادیت کردم! خوشحال میشم از نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما مطلع شم، سعی میکنم واسه اسفند ماه بهتر باشه. 4 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 جالبه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 در ۱ ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: تقویم محتوا یکی از بخشهای مهم در بازاریابی محتوا محسوب میشود، که به شما کمک میکند برنامه و زمان بندی دقیق و کاملی جهت انتشار محتواهای وب داشته باشین.مهمترین نقش یک تقویم محتوا در بازاریابی محتوایی این است که شما تاریخها را فراموش نکنید! و به بهترین شکل ممکن زمان خود را مدیریت کنین. -این یه نمونه آزمایشی هست که واسه بهمن ماه ادیت کردم! خوشحال میشم از نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما مطلع شم، سعی میکنم واسه اسفند ماه بهتر باشه. خوبه که از ایده های جدید استفاده میکنی نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 درود عالی و زیبا، امیدوارم همیشه همینقدر پر قدرت عمل کنید نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 نمونه ای از تولید محتوا و تبلیغات برای سرور @ArSaCiA نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در February 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2023 ماشالله خیلیا دست به دست هم دادن بازیکنارو زیادتر کنند منم دارم یه تیزر میسازم ولی متاسفانه خیلی زمان بره برایه ۵ثانیش ۵الی ۶ساعت وقتمو گرفت امروز رفتم پیش ایشان @ArSaCiA و درخواست کردم که ۲تا قابلیت در اختیار من بزارن Jetpack,spectator لاقل من اینجوری فکر میکنم که ایشان AFK یا داشته چیزی را امتحان میکرده [نه اینکه منو نادیده گرفته!] :)))) نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 15, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2023 درود. بسیار عالی، ایده جالب و خوبیست، خوب میشود اگر برای کل سال 1402 این کار را انجام دهید در 9 ساعت قبل، JohnnyDepp گفته است: [نه اینکه منو نادیده گرفته!] :)))) متأسفانه زمانی که من در بازی حضور دارم به دلیل چت های زیاد و کار های مختلف ممکن است نتوانم پاسخ دهم بنابراین حتماً در این باره تیکت ارسال کنید که حتماً پاسخ دریافت کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در February 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2023 سلام ، طرحتون خیلی زیباست اما "تقویم محتوایی" نیست! نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2023 در 26 دقیقه قبل، MwM گفته است: سلام ، طرحتون خیلی زیباست اما "تقویم محتوایی" نیست! حق نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ در 14:21، ElmiraKamrani58 گفته است: تقویم محتوا یکی از بخشهای مهم در بازاریابی محتوا محسوب میشود، که به شما کمک میکند برنامه و زمان بندی دقیق و کاملی جهت انتشار محتواهای وب داشته باشین.مهمترین نقش یک تقویم محتوا در بازاریابی محتوایی این است که شما تاریخها را فراموش نکنید! و به بهترین شکل ممکن زمان خود را مدیریت کنین. -این یه نمونه آزمایشی هست که واسه بهمن ماه ادیت کردم! خوشحال میشم از نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما مطلع شم، سعی میکنم واسه اسفند ماه بهتر باشه. بدود! از ایده بسیار خوبی استفاده کردید! نکته: اگر میشه ترکیب رنگ پس زمینه رو با ترکیب رنگ لوگوی آرساکیا هماهنگ تر کنید! ولی در هرصورت زیبا و جالب. نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 زیباس نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.