FeaRLeSS ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 5 دقیقه قبل، DrDep گفته است: شاید اشتباه بکنم @ORTEGA از من چیزی مخفی میکنیا بهم بگو ببینم بیخیال فرزاد , دیگه ویدیو پابجی نمیزاری چرا نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 41 دقیقه قبل، DrDep گفته است: شاید اشتباه بکنم @ORTEGA از من چیزی مخفی میکنیا بهم بگو ببینم آقا فرزاد ما که ۲ سال از وقتمونو بکوب گذاشتیم برای اینجا، هرکاریم از دستمون بر اومد برای سرورو پلیراش انجام دادیم، حالا بعضیا راضی بعضیام ناراضی که امیدوارم اون دسته ای که ناراضین مارو ببخشن. بلاخره کارایی خلاف قوانین انجام دادن،یا نتونستن لیدر شن یا چیت زدن بنشون کردم فایل چیتشونو گرفتم دادم به علی بلاکش کرد و... خلاصه که مارو ببخشن ولی خب حق به حق دار رسید اما خیلی دیر و یه جوره دیگه. ما که رفتنیم ولی به حق ترین سوپروایزری که الان سرور میتونه به خودش داشته باشه @Alireza. از نظر بعضی از بازیکنان عزیز شاید با حرفم مخالف باشن اما من نظر خودم که میدونم چه اتفاقاتی افتاده این حرفو میزنم. باشد که رستگار شویم. 6 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 59 دقیقه قبل، FeaRLeSS گفته است: بیخیال فرزاد , دیگه ویدیو پابجی نمیزاری چرا داش گیم پلی دارم حوصله ادیت ندارم در 5 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: آقا فرزاد ما که ۲ سال از وقتمونو بکوب گذاشتیم برای اینجا، هرکاریم از دستمون بر اومد برای سرورو پلیراش انجام دادیم، حالا بعضیا راضی بعضیام ناراضی که امیدوارم اون دسته ای که ناراضین مارو ببخشن. بلاخره کارایی خلاف قوانین انجام دادن،یا نتونستن لیدر شن یا چیت زدن بنشون کردم فایل چیتشونو گرفتم دادم به علی بلاکش کرد و... خلاصه که مارو ببخشن ولی خب حق به حق دار رسید اما خیلی دیر و یه جوره دیگه. ما که رفتنیم ولی به حق ترین سوپروایزری که الان سرور میتونه به خودش داشته باشه @Alireza. از نظر بعضی از بازیکنان عزیز شاید با حرفم مخالف باشن اما من نظر خودم که میدونم چه اتفاقاتی افتاده این حرفو میزنم. باشد که رستگار شویم. هی داش رضا همیشه موفق باشی نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 2 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: آقا فرزاد ما که ۲ سال از وقتمونو بکوب گذاشتیم برای اینجا، هرکاریم از دستمون بر اومد برای سرورو پلیراش انجام دادیم، حالا بعضیا راضی بعضیام ناراضی که امیدوارم اون دسته ای که ناراضین مارو ببخشن. بلاخره کارایی خلاف قوانین انجام دادن،یا نتونستن لیدر شن یا چیت زدن بنشون کردم فایل چیتشونو گرفتم دادم به علی بلاکش کرد و... خلاصه که مارو ببخشن ولی خب حق به حق دار رسید اما خیلی دیر و یه جوره دیگه. ما که رفتنیم ولی به حق ترین سوپروایزری که الان سرور میتونه به خودش داشته باشه @Alireza. از نظر بعضی از بازیکنان عزیز شاید با حرفم مخالف باشن اما من نظر خودم که میدونم چه اتفاقاتی افتاده این حرفو میزنم. باشد که رستگار شویم. جهانو به دو قسمت اگه تقسیم کنی یه مرزه باریکی وسطش ترصیم کنی حکما یه عده خوبن بقیه بدن چندتا رفیقتا و بقیه همه دشمنن طرفه تو همه صافن و لوتی و بامرام طرفه دیگه حتماً پلیدن و هیولان ولی دروغه وقتی بفهمی یه جنسن دو طرف این وسط فقط تورو بازی دادن تو میشی پله بقیه بالا میرن ازت تو چشمات نگاه میکنن و بهت میخندن نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ در 17:39، Hydra گفته است: آیا @Alireza همچنان سرپرست خواهد بود؟ خیر در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۲ در 17:59، Robert گفته است: آیا رابرت سوپروایزر بعدی خواهد بود؟ اوهوم در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ در 01:21، VisuaL گفته است: داداش تو پول خودتو از بابات میگیری بعد میخوای برای رضا پایان خدمت رضا بگیری؟ در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ در 16:51، MaGRaL گفته است: @MaGRaL بله بله تو میشی سلطان بهترین سوپروایزر کی نیست جز ... امیر جان یا همون SFC نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 1 ساعت قبل، Arda گفته است: خیر امیدوارم کسی عهده دار این مقام بشه که مصلح ترین فرد موجود در سرور باشه. اما از نظر من تنها بودن سوپروایزر کفایت نمیکنه. انشالله چند وقت دیگه تغیبرات بیشتری در سطوح استف پیش میاد. باید یکسری عواملی اعمال شه تا امکانات نظارتی بیشتر باشه و همچنین لذت بازی خدشه دار نشه. هر بنده خدایی که دریافت کرد رنک رو نوش جونش اما سعی کنه به همین زودیا از دست نده این هم تقدیم وجود مهربونش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 واقعا راضی نیستم اینقدر درمورد من بحث کنین 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در February 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 بحث اصن به بازیکن کربوط نیست دومم هرکی نظراتشو راجب یک چی گفته که واقعا برا @ArSaCiA از اهمیت و کمیت کمی برخورداره! سوپروایزری که حالا شرایط سوپروایزری داره و خواهد داشت @ORTEGA عه به دلیل اینکه هم از طرفه بازیکن مورد تایید عه هم از طرف بخشه مدیریت! ولی در کل یکی سوپروایزر شه برا خودشه برا ما که نیست که در موردش نظر میدیم او به هر حال تصمیم گیری میکنیم! 1 نقل قول ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 عشق فقط @SajjiLeyایشالله که خودش میشه 2 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saba ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 امیدوارم کسی که حقش هست و زحمت زیادی کشیده و واقعا به فکر پیشرفت سرور هستش (نه منافع خودش) نفر بعدی باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در February 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2023 این که دیگه نظر نمیخاد معلومه کیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 16:58، LasyGunneR گفته است: این که دیگه نظر نمیخاد معلومه کیه کی عع؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.