pitter ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s26.picofile.com/file/8459366876/logs.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: وقتی بازی رو لانچ میکنم این ارور میاد. سیستم رو رستارت کردم، خاموش روشن هم کردم اوکی نشد..!! از توی فروم نگا کردم از بقیه که مشکل داشت. اون کارایی که گفته بودن انجام دادم اما بازم اوکی نشد و هنوزم خرابه..!! ویرایش شده February 2, 2023 توسط pitter لینک مشکل داشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه
SalkhordeyeMariz ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 (ویرایش شده) سلام. بنده هم همین مشکل رو دارم! @ArSaCiA ویرایش شده June 8, 2023 توسط SalkhordeyeMariz نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه
pitter ارسال شده در June 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 (ویرایش شده) دوستان 4 ماه شده هنوز یکی جواب منو نداده دلم برا بازی تنگ شده اما هنوز ارور میده خدایی بگید راه حل رو.......@ArSaCiA @Alireza @Feu ویرایش شده June 9, 2023 توسط pitter نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در June 9, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 درود. مشکل از WMI ویندوز شما میباشد. دستور زیر را در cmd اجرا نمایید و صبر کنید تا تمام شود (cmd را run as administrator کنید): sfc /scannow بعد از اتمام از دستور wmic memorychip استفاده کنید، در صورتی که RAM های متصل به کامپیوتر خود را با موفقیت مشاهده کردید یعنی مشکل برطرف شده و میتوانید وارد بازی شوید، در غیر این صورت لطفاً ویندوز خود را مجدد نصب کنید و از برنامه های مخرب استفاده نکنید. نقل قول لینک به دیدگاه
MoreWhite ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 من مشکل لانچر اندروید دارم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.