Schizophrenia ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 4 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: 5 دقیقه وصل شد با پینگ 50، دوباره قطع شد =| ممد داشم با پینگ ۲۰۰ داشتم پلی میدادم بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: در صورتی که به دلیل مشکلات امروز نتوانستید فعالیت لازم را برای اقلیت/استف به حد نساب برسانید لطفاً با جمعآوری مدرک (از اینکه نمیتوانید وارد بازی شوید فیلم کوتاهی تهیه کنید و داخل گوگل عبارت "My IP" را در فیلم جستجو کنید تا متوجه شویم اینترنت شما مخابرات میباشد) اقدام به ایجاد تیکت فرمایید تا حتماً رسیدگی شود. نه علی جان من فعالیت اقلیت کافی دارم ولی میخوام Best activity رو بگیرم حالا بقیه دوستانی که استف هستن یا در اقلیت هستن و فعالیت کافی دارند امیدوارم به مشکل نخورند فقط اگر این مشکل تا ۳ روز آینده درست نشد و ما که تو اقلیت هستیم مرخصی که نمیتوانیم بذاریم ( به دلیل اینکه UCP بالا نمیاد) چی بلایی سر ما میاد؟ FP80 میشیم؟ @ArSaCiA ویرایش شده January 31, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 دقیقه قبل، DisTanCe گفته است: ممد داشم با پینگ ۲۰۰ داشتم پلی میدادم اخه من در شرایط معمولی روی سرورای داخلی پینگ 10 دارم بدون پاکتلاس و جیتر این 50 که گفتم میانگین بود، میومد رو 25 میرفت رم 75، البته صبح تا 250 هم میرفت با پاکتلاس لامصب هوا هم خراب و بارونیه، نت دیتا هم جواب نمیده دیگه جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در هم اکنون، Supervisor گفته است: اخه من در شرایط معمولی روی سرورای داخلی پینگ 10 دارم بدون پاکتلاس و جیتر این 50 که گفتم میانگین بود، میومد رو 25 میرفت رم 75، البته صبح تا 250 هم میرفت با پاکتلاس ما تو شرایط معمولی پینگمون ۵۰ ۴۰ میشه xd اینم شانسه مایه بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، PluTon گفته است: علی جان چه زود گرم میگیری امیر ویرایش شده January 31, 2023 توسط Bad . Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 دقیقه قبل، Bad گفته است: چه زود گرم میگیری امیر در 6 دقیقه قبل، PluTon گفته است: فقط اگر این مشکل تا ۳ روز آینده درست نشد و ما که تو اقلیت هستیم مرخصی که نمیتوانیم بذاریم ( به دلیل اینکه UCP بالا نمیاد) چی بلایی سر ما میاد؟ FP80 میشیم؟ من الان این برام مهمه نمی دونم چی میشه. 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 7 دقیقه قبل، PluTon گفته است: نه علی جان من فعالیت اقلیت کافی دارم ولی میخوام Best activity رو بگیرم حالا بقیه دوستانی که استف هستن یا در اقلیت هستن و فعالیت کافی دارند امیدوارم به مشکل نخورند فقط اگر این مشکل تا ۳ روز آینده درست نشد و ما که تو اقلیت هستیم مرخصی که نمیتوانیم بذاریم ( به دلیل اینکه UCP بالا نمیاد) چی بلایی سر ما میاد؟ FP80 میشیم؟ @ArSaCiA برا من UCP بالا میاد شما امر کنید برا همتون مرخصی میزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در هم اکنون، BraveGod گفته است: برا من UCP بالا میاد شما امر کنید برا همتون مرخصی میزنم خوبه 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 13 دقیقه قبل، PluTon گفته است: فقط اگر این مشکل تا ۳ روز آینده درست نشد و ما که تو اقلیت هستیم مرخصی که نمیتوانیم بذاریم ( به دلیل اینکه UCP بالا نمیاد) چی بلایی سر ما میاد؟ FP80 میشیم؟ @ArSaCiA این اتفاق نخواهد افتاد، این نوع مشکلات معمولاً ظرف چند ساعت حل میشود. الان نه تنها بازی بلکه تمامی وبسایت های Asiatech همانند https://asiatech.ir بارگذاری نمیشود. در بدترین شرایط این مشکل تا انتهای فردا روز انشالله حل خواهد شد و اگر این اتفاق نیوفتاد ما اقداماتی را در این موضوع انجام خواهیم داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در هم اکنون، ArSaCiA گفته است: این اتفاق نخواهد افتاد، این نوع مشکلات معمولاً در چند ساعت حل میشود. الان نه تنها بازی بلکه تمامی وبسایت های Asiatech همانند https://asiatech.ir بارگذاری نمیشود. در بدترین شرایط این مشکل تا انتهای فردا روز انشالله حل خواهد شد و اگر این اتفاق نیوفتاد ما اقداماتی را در این موضوع انجام خواهیم داد. حله ممنون 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 25 دقیقه قبل، BraveGod گفته است: برا من UCP بالا میاد شما امر کنید برا همتون مرخصی میزنم اوکی عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری WoS رو بی زحمت تو فایل متنی برام بفرست در 23 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: تا انتهای فردا مث AG:SAMP نشه فقط :))) 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 49 دقیقه قبل، Bad گفته است: اوکی عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری WoS رو بی زحمت تو فایل متنی برام بفرست مث AG:SAMP نشه فقط :))) +AG:SAMP رو با اینترنت مقایسه نکنیم! She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 7 دقیقه قبل، OldEvil گفته است: AG:SAMP رو با اینترنت مقایسه نکنیم تو باز حرف زدی ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 درود امیدوارم هر چه سریع تر مشکل حل بشه…! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 در 10 ساعت قبل، MuhaMMaD گفته است: تو باز حرف زدی شاید She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 (ویرایش شده) دوستان مشکل رفع شده و پینگ هم اوکی شده. امیدوارم باز خراب نشه ویرایش شده February 1, 2023 توسط Supervisor جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 مشکل رفع شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 (ویرایش شده) سلام بله مشکل رفع شده ولی بنده وقتی میرم این Eror میده و میندازه بیرون Connection failed یه همچین چیزی اگه راه حلی دارید پیشنهاد بدید خیلی ممنون. ویرایش شده February 1, 2023 توسط NeaT *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 1, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 در حال حاضر تقریباً یک ساعت است که مشکلی دیده نمیشود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 در 1 ساعت قبل، NeaT گفته است: سلام بله مشکل رفع شده ولی بنده وقتی میرم این Eror میده و میندازه بیرون Connection failed یه همچین چیزی اگه راه حلی دارید پیشنهاد بدید خیلی ممنون. Internet complite repair رو نصب کن، تیک همه رو بزن که فیکس کنه، بعد ریستارت کن و Throttle internet booster نصب کن و بزن رو حالت Max اینترنتت رو بهینه کنه و دوباره ریستارت کن. اگه اوکی شد یه ندا بده جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 در 2 ساعت قبل، Supervisor گفته است: Internet complite repair رو نصب کن، تیک همه رو بزن که فیکس کنه، بعد ریستارت کن و Throttle internet booster نصب کن و بزن رو حالت Max اینترنتت رو بهینه کنه و دوباره ریستارت کن. اگه اوکی شد یه ندا بده سلام دوست من خیلی ممنون بابت راهنمایی ولی انجام نشد. @ArSaCiA عزیز سلام وقت بخیر وقتی وارد میشم Connection failed میزنه چند تا بعد به دلیل Hardware timeout kick میکنه شما هم اگه میشه بگید مشکل کجاست خیلی ممنون *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 18 ساعت قبل، NeaT گفته است: سلام بله مشکل رفع شده ولی بنده وقتی میرم این Eror میده و میندازه بیرون Connection failed یه همچین چیزی اگه راه حلی دارید پیشنهاد بدید خیلی ممنون. برا منم بعد مشکل تایم اوت زیاد شده:/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 (ویرایش شده) الان ۲ روزه که دیگه مشکل حل شده لطفا اگه میشه این تایپیک بسته شود @ArSaCiA ویرایش شده February 2, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 2, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 با تشکر از گزارش و همکاری شما. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده