HertZ ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) سلام من وقتی لانچر رو باز میکنم میخوام بیام رو این حالت میمونه بعداز چند دقیقه این پیام میاد نتم رو هم چندین و چندبار خاموش و روش کردم اما هنوز درست نشده. لطفا کمک کنید @Alireza @ArSaCiA پاسخ مدیریت: در 4 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام و وقت بخیر. پس از تماس با دیتاسنتر، مشکلی از سمت مخابرات وجود دارد که در حال بررسی و رفع میباشد. لطفاً عذرخواهی ما را بپذیرید و در صورت امکان فعلاً با موبایلدیتا به بازی متصل شوید. ویرایش شده January 31, 2023 توسط ArSaCiA اضافه شدن پاسخ به پست اصلی 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 3 دقیقه قبل، PluTon گفته است: سلام من وقتی لانچر رو باز میکنم میخوام بیام رو این حالت میمونه بعداز چند دقیقه این پیام میاد نتم رو هم چندین و چندبار خاموش و روش کردم اما هنوز درست نشده. لطفا کمک کنید @Alireza @ArSaCiA برا منم همینه چون نت مخابراتیم ایطوریه ولی چند تا از دوستان ازشون خبر گرفتم گفتن برای ما میاره چون نت همراه ان ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 برای من نیز همینطوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 منم همین مشکل رو دارم و بقیه دوستان هم همین مشکلو دارن @HomeLander با دیتا راحت میشه به سرور کانکت شد ولی با اینترنت وای فای مخابرات نه یو سی پی و نه سرور بالا نمیاد. 2 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 دقیقه قبل، Original گفته است: منم همین مشکل رو دارم و بقیه دوستان هم همین مشکلو دارن @HomeLander با دیتا راحت میشه به سرور کانکت شد ولی با اینترنت وای فای مخابرات نه یو سی پی و نه سرور بالا نمیاد. دقیقا مشکل نت مخابراته فک کنم با نت مخابرات بالا نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vince ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 درسته مشکلات زیاده و بازی نکردن هم خودش یه مشکل Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 برای من الان نه سرور میاره نه UCP نمیدونم چیکار کنم وسط معامله بودم داشت گلد با ماشین ترید میدادم 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 دقیقه قبل، PluTon گفته است: برای من الان نه سرور میاره نه UCP نمیدونم چیکار کنم وسط معامله بودم داشت گلد با ماشین ترید میدادم حتی با سمپ عادی هم سرور باز نمیشه هعب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastWanted ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 3 دقیقه قبل، PluTon گفته است: برای من الان نه سرور میاره نه UCP نمیدونم چیکار کنم وسط معامله بودم داشت گلد با ماشین ترید میدادم برای منم همینطوری بود, الان با نت گوشی اومدم میاره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 سلام خسته نباشید بنده هم همین مشکل رو دارم لطفا راه حلی پیشنهاد بدید. *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 mnm haminture |: NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 ای داده بیداد هعی Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در هم اکنون، Captain گفته است: ای داده بیداد هعی shoma ham haminjure @Captain? NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 اومدم پست بزارم، زحمتشو کشیدی. از صبحه بعد از کلی پاکتلاس و پینگ بالا اینجوری شده... روی نت مخابرات نه لانچر بالا میاره، نه UCP @ArSaCiA لطفا به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنین مشکل دیتا روی مخابرات رو حل کنن... جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) در 29 دقیقه قبل، Move گفته است: shoma ham haminjure @Captain? اره دادا ویرایش شده January 31, 2023 توسط Captain Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 برای منم همین مشکل هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در ۱ ساعت قبل، PluTon گفته است: سلام من وقتی لانچر رو باز میکنم میخوام بیام رو این حالت میمونه بعداز چند دقیقه این پیام میاد نتم رو هم چندین و چندبار خاموش و روش کردم اما هنوز درست نشده. لطفا کمک کنید @Alireza @ArSaCiA Mee too خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSad ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 من از دیشب نیومدم سرور امروز ظهر اومدم دیدم اینجوریه:) :Busy my account بزرگترین حماقت انسان لبخند زدن به کسی هست که ارزش نگاه کردن هم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 برا منم همین مشکله از صبحه بعد زنگ زدم مخابرات میگه خطت نویز داره ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 16 دقیقه قبل، MaGRaL گفته است: برا منم همین مشکله از صبحه بعد زنگ زدم مخابرات میگه خطت نویز داره مخابرات چرت و پرت زیاد میگه توجه نکن Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 ساعت قبل، PluTon گفته است: سلام من وقتی لانچر رو باز میکنم میخوام بیام رو این حالت میمونه بعداز چند دقیقه این پیام میاد نتم رو هم چندین و چندبار خاموش و روش کردم اما هنوز درست نشده. لطفا کمک کنید @Alireza @ArSaCiA منم مشکلم همینه لامسب میخوایم مرخصی هم بذاریم نمیشه بریم UCP عکس اطلاعات کاربری رو کپی کنیم Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 22 دقیقه قبل، MaGRaL گفته است: برا منم همین مشکله از صبحه بعد زنگ زدم مخابرات میگه خطت نویز داره حروم خور تر از مخابرات نیست. من تا تهش رفتم به نتیجه نرسیدم سر مشکلاتش جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 آسیاتک بزنین حل میشه 100% انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 @ArSaCiA بی زحمت تا مشکل مخابرات درست بشه تایم پلی های استف و اکتیویتی های فکشن هارو نادیده بگرن مسئولین Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 1 دقیقه قبل، Bad گفته است: @ArSaCiA بی زحمت تا مشکل مخابرات درست بشه تایم پلی های استف و اکتیویتی های فکشن هارو نادیده بگرن مسئولین مخابرات خودش بای داده بخای هم آسیاتک بزنی باید 2 هفته صبر کنی کارکنانش بیارن از مخابرات بیرون انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده